Jaluzele, perdele și draperii moderne pentru orice tip de încăpere

0
407

Din fericire există foarte multe companii în România care comercializează soluții pentru umbrire. Amenajarea unei locuințe nu mai este o problemă acum!! Cu toate acestea, nu toate companiile reușesc să ofere o gamă foarte variată de astfel de produse care este foarte recomandat să fie și de foarte bună calitate.

            Jaluzelele, perdelele sau draperiile acoperă spații generoase în casă sau în birou și sunt întotdeauna la vedere. Contează mult dacă acestea sunt de calitate foarte bună și dacă au culori și desene plăcute vederii.

            Atelierul de jaluzele este una dintre companiile care nu își dezamăgesc niciodată clienții. Gama de produse este atât de variată încât este foarte greu de ales cea mai elegantă, modernă și eficientă soluție de umbrire!

            Jaluzele moderne pentru interior și exterior.

            Jaluzelele pentru interior pot fi de mai multe tipuri: jaluzele orizontale, jaluzele verticale, jaluzele panelo, plisee sau jaluzele romane. Toate modelele de acest tip sunt disponibile în culori și nuanțe frumoase și elegante. Modelele pentru exterior pot fi de tip C65, C80, F80, Z70, Z90, INT 50 sau EXT 50. Lamelele sunt de diferite mărimi si ele. Ele pot fi acționate atât manual cât și electric. Modelele moderne sunt prevăzute cu sistem de închidere/deschidere electronic – telecomandă. Anumite tipuri de jaluzele exterioare au chiar și senzori pentru vânt sau pentru soare.

            Ce fel de jaluzele puteți achiziționa de la acest magazin online pentru interiorul locuinței sau pentru biroul dumneavoastră?

            Jaluzelele romane sunt modelele de jaluzele care îmbină cu succes eleganța draperiilor cu funcționalitatea jaluzelelor. Sunt simple, elegante, disponibile în culori și nuanțe diferite. Ele sunt întinse perfect pe geam, foarte apropiate de acesta iar în partea de sus se pliază foarte frumos. Sunt plăcute privirii, rezistă cu succes la cele mai exigente priviri! Materialele textile din care sunt confecționate pot fi transparente sau opace,  în funcție de preferințele fiecăruia.

            Se poate spune, fără a exagera, că jaluzelele romane reprezintă cea mai elegantă soluție pentru protecție solară. La fel de moderne sunt și jaluzelele panelo sau chiar și cele de tip plisee. Vă recomandăm și jaluzelele orizontale din lemn cu lamele de grosime 25 mm sau 50 mm.  Gama de culori este foarte generoasă, pot fi cu ușurință asortate la aproape orice tip de mobilă sau design interior.

            Perdele și draperii moderne pentru orice tip de încăpere.

            Perdele si draperii, naproane sau perne de décor, sunt doar câteva sugestii pentru a  aranja o încăpere într-un mod modern, dichisit și foarte atrăgător. Perdelele și draperiile trebuie alese cu grijă pentru că ele sunt întotdeauna la vedere, ca și în cazul jaluzelelor. Suprafața mare atrage atenția în mod simțitor. Cele mai apreciate companii care produc sau comercializează perdele și draperii sunt acelea care acordă atenție calității precum și cele care au incluse în portofoliu cât mai multe modele pentru a găsi cu ușurință tipul cel mai potrivit cu decorul camerelor.

            Modele sofisticate, draperii de dimensiuni diferite, perdele cu imprimeuri sau transparente, cu dantelă, naproane asortate, perne de décor din același material sau cu imprimeuri elegante asortate într-un mod frumos, pot realiza un décor superb pentru orice tip de spațiu!!

            Dacă la toate aceste lucruri mai adăugați și jaluzele moderne de diferite culori, interioare sau exterioare, se poate spune că locuința dumneavoastră începe să arate din ce în ce mai modern. Pentru a obține acest lucru, trebuie doar să alegeți cu atenție magazinul online de unde urmează să faceți achiziția. Dacă produsele sunt de foarte bună calitate și dacă modelele sunt foarte variate, șansele de reușită vor fi foarte mari.