Servicii profesionale de upgrade laptop-uri

0
645

Există foarte multe companii profesioniste care oferă servicii de calitate de reparații laptop-uri astăzi. Important este să știm cum să le alegem pentru a fi pe deplin mulțumiți de felul în care a fost reparat laptop-ul. Multe dintre companiile de acest tip, oferă și servicii de calitate de upgrade laptop.

            Ce este un upgrade cu SSD?

            Este un lucru cât se poate de simplu!! Constă în înlocuirea HDD cu SSD, mai exact, înlocuirea vechiului hard disk cu noul SSD – solid state drive. Acest lucru este perfect realizabil nu numai pentru laptop-uri. Înlocuirea poate fi realizată și pentru consola gaming dar și pentru unitatea PC clasică.

            O dată realizat acest lucru, bateria laptop-ului va ține mai mult timp, jocurile vor fi mult mai atractive, laptop-urile mult mai eficiente din punctul de vedere al vitezei de rulare.

            Specialiștii susțin faptul că înlocuirea HDD cu SSD va determina o instalare mai rapidă ulterior a sistemelor de operare. Soft-urile se vor instala și rula de zece ori mai rapid cu ajutorul SSD. Rata de citire a datelor va fi, de asemenea, mult mai bună, consumul de energie se va reduce chiar cu 50% mai putin. Timpul de pornire și cel de oprire în cazul unui laptop la care a fost realizată această înlocuire va fi de numai 20 de secunde.

            IMPORTANT!! Acestea nu sunt singurele avantaje de care vă puteți bucura dacă alegeți o firmă profesionistă de reparații calculatoare care să vă înlocuiască vechiul hard disk cu un SSD performant.

            Adăugați la avantajele enumerate anterior și o citire și scriere de 10 ori mai rapidă, căldura degajată scăzută datorită lipsei forțelor de frecare, silențiozitate maximă, lipsa defecțiunilor și lipsa alterării datelor când laptop-urile sau PC -urile sunt în apropiere de câmpuri magnetice, rezistență mare la șoc, vibrații și diferențe de temperatură, timpul de căutare al datelor nu este influențat de memoria stocată, etc.

            Unde putem realiza un astfel de lucru fără ca laptop-ul sau PC-ul nostru să se defecteze?

            Dacă locuiți în orașul Bacău, puteți apela cu încredere la serviciile companiei Reparații Bacău – www.reparatiibacau.ro. Este compania care oferă cea mai variată gamă de servicii de reparații laptop-uri (și nu numai!!) precum și servicii profesioniste de upgrade cu SSD. Va prezentăm în continuare lista completă a serviciilor de reparații laptop-uri software, hardware precum și reparațiile electronice pe care le puteți realiza cu ajutorul specialiștilor care colaborează cu această companie: diagnosticare software, diagnosticare sistem de operare, verificare și configurare sistem de securitate, aplicații, programe, drivere, instalare și reinstalare, configurare sisteme de operare, aplicații, utilitare, restaurare documente, aplicații, fișiere, video, documente word, excel, devirusare sau curățare, consultanță în rezolvarea problemelor pentru îmbunătățirea felului în care funcționează laptop-ul.

            Cele mai frecvente servicii de reparații electronice oferite tot de această companie sunt urmatoarele: diagnosticare electronica detaliată, eliminare și reparație scurt circuit placa de baza, reparații alimentare placă, reparații de înlocuire chipset-uri, procesor, southbridge, northbridge, constatare și eliminare probleme electronice placă de bază, periferice și accesorii, reparare sau înlocuire porturi periferice, verificare port USB, înlocuire port USB, verificare și înlocuire mufă de alimentare, conectori,etc.

            Toate prețurile pentru toate categoriile de servicii sunt postate pe site. Pot fi vizualizate cu ușurință.

            Serviciile de reparații hardware sunt și ele foarte variate, atât pentru laptop-ui cât și pentru PC-uri sau console, tablete, etc. Printre cele mai importante enumerăm: servicii de mentenanță periodică, servicii de curățare profesională sistem de răcire, transfer termic, chip-uri și procesor, înlocuire pastă termoconductoare, paduri termice și curățare ventilator, verificare HDD, înlocuire cu SSD, instalare, montaj, salvarea informațiilor pe noul hard. Verificare tastatură, ventilator, baterie, display, carcasă, balamale, etc.