Servicii de deblocări auto profesionale

0
380

Există companii în România care oferă servicii profesionale de deblocări auto. Nu trebuie să intrați în panică dacă mașina dumneavoastră se blochează. Trebuie doar să accesați internetul și să căutați cea mai apropiată companie care oferă astfel de soluții.

            Nu apelați la persoane care nu fac acest lucru cu profesionalism! Costurile pot fi mult mai mari și poate fi de nevoie de reparații suplimentare serioase în anumite cazuri.

            În ce situație se pot bloca ușile unei mașini?

            Sunt multe situații de acest gen! Pur și simplu, cheile pot fi uitate în mașină iar acționarea automată poate porni accidental. Sau o cheie se poate rupe într-o broască. Mai ales în cazul închiderii portbagajului, apar situații de genul acesta. Sau cheia se poate bloca în contactul mașinii.

            Este ideal să fiți precauți încă de la început și să realizați una sau două copii ale cheilor mașinii. Acest lucru poate fi salvator însă doar în anumite situații. O altă soluție este să vă obișnuiți ca întotdeauna când părăsiți mașina să țineți cheia în mână.

            Și totuși, ce facem dacă aceste două lucruri nu le-am realizat la timpul potrivit?

            În această situație, suntem nevoiți să cerem ajutorul unei companii de profil.

            Nu trebuie să vă îngrijorați dacă dețineți o mașină de firmă, Audi, BMW, Volvo, Porsche, etc. Anumite companii chiar reușesc să rezolve astfel de probleme pentru orice tip de mașină, fie ea și sofisticată. O companie de deblocari auto brasov   cu adevărat profesionistă realizează deplasări la orice distanță în afara localității pentru a realiza astfel de deblocări.

            De asemenea, pentru nici o persoană din cadrul acestei companii de deblocari auto brasov nu este un lucru dificil să deblocheze orice tip de mașină fără a provoca daune mașinii respective.

            De astfel de servicii aveți nevoie atunci când sunteți într-un impas ca acesta!

            Care sunt costurile pentru serviciile de deblocare mașini?

            Pentru astfel de servicii, costurile nu sunt foarte mari. Spre exemplu, deblocarea unei uși pentru o mașină AUDI poate costa aproximativ 150 lei, deblocarea portbagajului costă aproximativ 200 de lei, deblocare portieră defectă – 150 lei, demontare și reparație contact Audi – 350 lei, intervenții în week-end – 50 lei, etc.

            Acestea sunt doar câteva exemple de prețuri! Pot varia mai mult sau mai puțin de la o companie la alta în funcție de tipul autoturismului și de gravitatea defecțiunii.           

IMPORTANT!! Companiile care oferă astfel de servicii mai pot interveni și în alte situații la fel de critice: deblocări uși metalice și deblocări seifuri.

            Serviciile de deblocare seifuri pot fi solicitate atât de către companii cât și de către persoanele fizice. In funcție de defecțiune poate dura între 10 minute și câteva ore deblocarea unui seif, fără ca acesta să fie deteriorat!

            Deblocarea ușilor metalice este posibilă, de asemenea, fără a produce stricăciuni prea mari. Este adevărat că există și situații în care anumite lucruri nu se pot repara fără daune. Este și cazul ușilor de lemn sau a celor fabricate din material tip termopan.

            Ce greșeli este bine să nu facem dacă ne confruntăm cu o astfel de situație pentru a face posibilă intervenția cu succes a unui profesionist?

            Cel mai important lucru este să nu încercați să forțați prea tare ușa. Nu este deloc recomandat să introduceți în butuc cuie, sârme sau altfel de obiecte ascuțite. Nu apelați la persoane care nu au experiență deloc în a face astfel de deblocări. Defecțiunea se poate agrava și atunci există posibilitatea de a fi nevoiți să plătiți costuri suplimentare.

            Acestea au fost doar câteva sfaturi pentru toți cei care se confruntă cu astfel de probleme. Ne-am bucura să știm că au fost cu adevărat folositoare. Mult SUCCES în deblocări rapide!