Solutii pentru terasa dumneavoastră

0
294

Dacă dețineți spații comerciale sau dacă administrați o afacere de tip restaurant, cafenea, ceainărie sau dacă ați renovat recent casa, aveți nevoie de soluții foarte moderne de umbrire. Ele nu reprezintă un moft, chiar sunt soluții foarte utile pentru anotimpurile cu temperaturi foarte ridicate.

În ultimii ani, ne-am confruntat cu veri foarte însorite și cu temperaturi foarte accentuate.

Copertinele retractabile și pergolele moderne sunt soluții foarte bune pentru anotimpul călduros. Și nu numai! Astăzi avem la dispoziție o mulțime de produse foarte moderne pentru încălzirea teraselor și pentru amenajarea lor, în așa fel încât clienții se pot bucura de condiții mult mai bune și în alte anotimpuri mai răcoroase.

Indiferent de soluția de umbrire care vă va avantaja cel mai mult, pergole aluminiu, retractabile, copertine terase, pergole bioclimatice, pergole cu lamele, toate produsele de acest tip este bine să fie de o calitate excelentă. Nu este important acest lucru mai ales din punctul de vedere al esteticii, este foarte important și din punctul de vedere al rezistenței timp îndelungat.

Toate produsele de acest tip vor fi expuse intemperiilor și este bine ca alegerea dumneavoastră să țină cont de calitatea lor, în primul rând.

Pergole retractabile

Pergole retractabile cu membrană cauciucată

Reprezintă un tip foarte modern de pergole de aluminiu. Produse de acest tip și multe alte tipuri de pergole și copertine retractabile sunt comercializate cu succes de către magazinul online Bbbinvest.ro. Sunt prevăzute cu o membrană rezistentă cauciucată și pot să protejeze foarte bine spațiile exterioare pe perioada tuturor celor patru anotimpuri.

Sunt proiectate într-un mod foarte eficient. Profilurile care formează stâlpii de susținere sunt concepute în așa fel încât apa care provine de la precipitații să se scurgă într-un mod eficient.

Astfel de sisteme pot fi montate în combinație cu alte tipuri de sisteme de închidere confecționate din plastic transparent sau din sticlă securizată.

Toate sistemele de închidere comercializate de magazinul online Bbbinvest.ro sunt de calitate Premium. Membrana PVC care este impermeabilă 100% este fabricată de celebrul producător Sioen. Curelele de distribuție sunt de tip ELA-flex-SD și au o rezistență foarte bună împotriva ruperii, a abraziunii și a uzurii, implicit.

Motoarele de acționare sunt marca Somfy, garanția acestora fiind de cinci ani. Recomandăm genul acesta de pergole pentru inchidere terase de tip lateral sau frontal, utilizând sisteme de închidere de actualitate, cu folie transparentă sau cu sticlă securizată tip ghilotină sau de tip armonică.

Sunt foarte calitative și eficiente și copertinele retractabile comercializate de același magazin online. Ca și în cazul pergolelor, există mai multe tipuri de copertine pentru tot felul de spații exterioare sau pentru balcoane. Oferta magazinului acesta online pune la dispoziție inclusiv proprietarilor de apartamente de bloc, sisteme foarte eficiente și extrem de estetice pentru umbrire. Sunt folositoare dacă luăm în considerare că temperaturile din timpul verii ating cote alarmante în sezonul de vară. Produsele pot fi vizualizate în Showroom-ul situat în localitatea Bragadiru din județul Ilfov, situat pe Șoseaua Alexandriei nr.98-100. Pentru relații suplimentare, vă recomandăm să contactați în mod direct un reprezentant din partea companiei la numărul de telefon 0733.307.300.