Soluții pentru curtea sau grădina dumneavoastră!

0
132

Pentru a amenaja într-un mod atrăgător atât grădina cât și curtea locuinței dumneavoastră, aveți nevoie de produse variate destinate unui astfel de lucru, precum și de servicii profesionale, de bună calitate.

            Recomandarea noastră pentru acest lucru, este să consultați cu atenție oferta magazinului online paverom-construct.ro. Este vorba despre un magazin online care comercializează o gamă foarte diversificată de pavele de diferite forme sau culori, precum și  produse de tip borduri, rigole, garduri, decorațiuni grădină, etc.

            Produsele sunt accesibile la preț, oferta este foarte variată și facilitățile oferite sunt multiple!

            Pavaje moderne pentru orice tip de curte sau grădină

            Acest magazin online comercializează cu succes, foarte multe modele de pavele de forme diferite. Spre exemplu, în acest moment aveți posibilitatea să cumpărați pavele industriale, pavele din piatră naturală, cubice, în arcadă, de tip bazalt, clasic, astec, cărămidă antică, old, retro cromatic, arcadă, game, bumerang, în rețea, romb, lego, cross, delta, etc.

            Sunt foarte multe tipuri! Este practic imposibil să le descriem succint pe toate, însă dacă veți accesa fiecare pagină de prezentare în parte, veți descoperi toate modelele de produse de acest gen care se află acum incluse în oferta companiei. Gama diversificată de produse de genul acesta este foarte utilă, deoarece este foarte ușor să găsiți exact nuanța și forma de pavele care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura casei precum și cu forma grădinii sau cu forma curții.

            Tot de aici puteți cumpăra și bordurile care vă trebuie precum și rigolele. În felul acesta veți plăti doar o singură dată transportul produselor comandate!

            Alte facilitați importante oferite de magazinul online

            Vă recomandăm cu încredere, în afară de oferta de pavaje , și  foarte multe și atractive modele de plăci murale. Ele vă pot fi de folos pentru placarea gardurilor sau pentru placarea fațadei sau a diferitelor anexe de tip garaj, depozit, magazie, etc.

            Foarte frumoase sunt și cărămizile decorative de tip gotic sau roman, precum și piatra naturală reconstituită, cioplită manual.

           Dacă ați decis să deveniți clientul acestui magazin online chiar în acest moment, ne bucurăm să vă anunțăm că oferta actuală include și serviciile de tip montare pavele, consultanță în design, transport pavaje și consiliere.

            Nu evitați două categorii de servicii interesante, consultanță în design și serviciile de consiliere. Este important să aflați părerea persoanelor cu multă experiență în decorațiuni spații de grădină și curte. Contează foarte mult ce tip de trafic veți avea, tipul terenului, suprafața totală precum și amplasamentul.

            Pe site-ul companiei aveți postate trei numere de telefon la care puteți suna chiar acum! Un reprezentant din cadrul companiei vă va oferi absolut toate informațiile necesare de care aveți nevoie.

            Nu sunt de neglijat nici produsele de tip garduri din lemn sau beton, decorațiuni grădină, etc.

            IMPORTANT!! Până la sfârșitul lunii iulie 2021, aveți 7% discount la toate tipurile de produse, precum și 5% discount la pachetul complet.

            Accesați imediat site-ul paverom-construct.ro și analizați cu atenție oferta companiei.

            Vă dorim SUCCES și idei cât mai interesante pentru amenajarea grădinii și a curții dumneavoastră!