Alegerea gelului UV pentru unghii

0
298

Atunci cand gelul de constructie este incompatibil cu ceea ce iti doresti sa realizezi se intampla sa existe efecte inestetice, precum pierderea formei corecte a arcului C, exfolierea sa sau chiar ingalbenirea.
Pentru a evita astfel de situatii si a nu fi cu grija ca munca depusa pentru realizarea unghiilor sa nu fie una zadarnica, trebuie sa stii ca exista cateva criterii de alegere a unui gel unghii adecvat. Respectand cerintele oferite de catre specialisti, vei sti mereu sa urmezi alegerile corecte si te vei bucura, astfel, de o manichiura mereu impecabila care sa starneasca admiratia.
In functie de lungimea unghiilor
Pentru unghiile cu dimensiuni mai lungi este indicata utilizarea unui gel de unghii dens care sa nu curga si care sa se poata modela mult mai simplu. La aceasta manichiura cu unghii lungi este recomandata utilizarea unei pensete pentru curbe in forma de C, intrucat cu ajutorul ei se va putea realiza o forma a unghiilor frumoasa si feminina.
Pentru manichiura specifica unghiilor scurte si false se recomanda utilizarea gelurilor de unghii cu o densitate spre mediu, care se vor autonivela mai repede.
In functie de scopul pentru care a fost ales gelul de unghii
Este esential sa se acorde o atentie sporita scopului pentru care se utilizeaza gelul. Pe piata se gasesc doua tipuri de geluri de acest fel, primul fiind in scopul constructiei unghiilor si al doilea pentru modelare si intretinere.
Se gasesc si geluri 3 in 1, a caror utilizare este destinata tuturor straturilor de modelare si design. Achizitia unui astfel de tip de gel trebuie sa se faca din cadrul unui magazin specializat care asigura produse de inalta calitate profesionala, pentru a nu risca sa existe efecte neplacute.
Utilizarea lampii ideale
Daca iti doresti o manichiura cu gel UV, un lucru important pe care trebuie sa il cunosti este cel legat de faptul ca vei avea nevoie de o lampa UV de unghii care sa usuce mai usor gelul aplicat pe suprafata acestora. Cele mai populare lampi cu UV sunt cele cu LED si cele cu tuburi. Durata aproximativa de uscare a gelurilor de unghii cu ajutorul lampii UV este patru minute.
Garantarea unei forme corecte a unghiilor
Inainte de aplicarea oricarui produs pe unghiile tale, este important sa ai in vedere faptul ca ele ar trebui sa aiba o forma corect realizata si finisata. In acest sens, vei avea nevoie de ajutorul unei pile profesionale care sa iti garanteze aspectul desavarsit al unghiilor. O sugestie in acest sens o reprezinta pila electrica care este incorporata cu o serie de functii necesare acestei misiuni.
 
Magazinul online Noliashop.com vine in intampinarea tehnicienilor de unghii si a pasionatelor de manichiura cu o colectei de produse destinate realizarii unghiilor cu gel la un inalt nivel profesional. Incepand de la gelurile UV de calitate si pana la dispozitivele tehnice indispensabile procedurii, Nolia Shop surprinde cu oferte atractive.