Distribuitor important de produse pentru îngrijirea unghiilor

0
343

Foarte multe fete tinere și doamne, sunt din ce în ce mai interesate de metodele moderne de îngrijire a unghiilor. Centrele de Nail-Art sunt deja locuri foarte frecventate de persoanele care vor să arate foarte bine, zi de zi, sau cu ocazia unor anumite evenimente importante.

Saloanele de înfrumusețare au nevoie de produse profesionale și semiprofesionale în mod continuu, pentru a realiza lucruri foarte interesante, pe placul clienților.

Sunt doar câteva motive pentru care anumiți distribuitori de produse pentru îngrijirea unghiilor se dezvolta din ce în ce mai mult la noi în țară. Callipso.ro este numele unui important distribuitor produse manichiura care devine din ce în ce mai cunoscut în industria de înfrumusețare de la noi din țară, datorită produselor excelente pe care le comercializează.

Cele mai importante categorii de produse

Oferta acestui magazin online este foarte interesantă și complexă. Este vorba despre aproape toate categoriile de produse importante necesare realizării unei manichiuri de tip gel UV sau pentru realizarea manichiurilor cu oje semipermanente: soluții de pregătire a unghiilor de tip Primer, Base Coat, Top Coat, acetonă, degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții pentru hidratarea cuticulelor, oje semipermanente, geluri pentru construcții, geluri UV, acryl, pudre acrilice, decoruri unghii, tatuaje unghii, polygel, accesorii și ustensile, etc.

Sunt produse de o foarte bună calitate, produse de către branduri renumite, în Europa mai ales: CANNI, MOLLY LAC, FSM, EVERIN, etc.

În plus, mai ales pentru perioada dificilă pe care o traversăm, magazinul online Callipso.ro distribuie și aparatură pentru sterilizarea instrumentarului folosit în saloanele de manichiuri, accesorii și ustensile de tip nou, substanțe dezinfectante, lămpi UV de actualitate, etc.

Produsele incluse în ofertă sunt foarte potrivite pentru centrele de înfrumusețare. Achiziționarea lor este avantajoasă deoarece veți plăti costuri mai mici pentru serviciile de transport și, mai ales, deoarece produsele sunt de o foarte bună calitate și pot fi chiar comandate în cantități mai mari.

Însă, este obligatoriu să rețineți faptul că și persoanele fizice pot face comenzi online. Foarte multe persoane aleg să își îngrijească singure unghiile acasă și au nevoie de produse de calitate pentru ca manichiurile să fie foarte reușite.

Produsele cele mai importante pentru manichiurile moderne

Așadar, pentru o manichiură cu gel foarte reușită, magazinul online Callipso.ro este locul ideal de unde puteți face cumpărăturile necesare! Cele mai importante sunt soluțiile pregătitoare. Atât acestea cât și gelurile UV sunt foarte bine reprezentate, gelurile pentru construcții sunt interesante, ojele semipermanente și decorurile unghii. Este locul unde veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru manichiuri foarte sofisticate!

În momentul de față, există o foarte avantajoasă campanie de reduceri. Aproape toate produsele sunt la ofertă specială. Dacă veți decide să comandați produse din mai multe categorii, atunci puteți economisi sume importante de bani. În mod suplimentar, serviciile de transport sunt GRATUITE pentru comenzi mai mari de 250 de lei.