Cum să alegi cele mai bune narghilele

0
311

O narghilea este folosită pentru a consuma tutun cu o aromă specifică. Narghileaua este construită în așa fel încât, să tragi fumul printr-un vas plin cu apă pentru a-l răci. Apa servește și la filtrarea particulelor și a materiei solubile în apă din fum, deși procesul de filtrare nu este garantat 100%. O narghilea este acum populară și în barurile din țara noastră, deși tutunul are de obicei un gust fructat și este folosit ca stimulent. Obiceiul de a fuma tutun aromat folosind o narghilea, își are originea în Egiptul antic și India. De la sfârșitul anilor 2000, fumatul din narghilea a devenit foarte popular și în țara noastră, în special în rândul tinerilor. Acum este o distracție obișnuită să întâlnești prieteni în așa-numitele baruri sau restaurante cu narghilea sau să folosești narghileaua în privat ca un plus relaxant la o conversație confortabilă.

Din ce este compusă o narghilea?

Există diferite forme și variante ale narghilelelor, majoritatea fiind construite cu un vas de sticlă. O narghilea este compusă în principal dintr-un vas de apă, o coloană de fum, un creuzet și un furtun. În funcție de tipul de narghilea, se pot adăuga și alte elemente. Mărimea produselor variază, iar în magazinul online narghileadeluxegipteana.ro vei găsi multe tipuri de narghilele. Piața de narghilele s-a extins semnificativ și ai la dispoziție o selecție mare de narghilele, care vin cu caracteristici diferite și au, de asemenea, prețuri foarte diferite. Nu este neobișnuit ca o narghilea ieftină să se dovedească a fi o achiziție proastă după câteva săptămâni, când apa începe să se scurgă, fumul începe să iasă în locuri care ar trebui să fie etanșe sau se formează rugina. Pentru a nu te enerva ulterior din cauza achiziției tale, ar trebui să cumperi un produs de înaltă calitate, de lux. Multe narghilele sunt atractive din punct de vedere vizual și vin cu un design nobil. Cu toate acestea, aspectul nu ar trebui să joace rolul principal în achiziția ta, deoarece o narghilea frumoasă nu înseamnă că este și de înaltă calitate.

Materialul joacă un rol major în prelucrare

Ar trebui să te asiguri că sunt utilizate numai materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul sau oțelul inoxidabil. Dacă ai senzația că o narghilea este făcută doar din materiale foarte subțiri, cum ar fi tabla, ar trebui să o eviți. Achiziționarea unei narghilele ar trebui să depindă de mai multe criterii și ar trebui să aibă un raport preț-performanță sănătos. Există câteva criterii care ar trebui să influențeze decizia ta de cumpărare. Trebuie să ai întotdeauna în vedere, că un preț foarte mic merge adesea mână în mână cu o calitate redusă. Prin urmare, la narghilelele foarte ieftine, ar trebui să acorzi o atenție deosebită procesării.

Ar trebui să verifici cu atenție narghileaua înainte de a o cumpăra, în ceea ce privește calitatea metalului, care nu ar trebui să lase să se simtă îmbinările. Când cumperi online, ar trebui să o faci dintr-un magazin online cu experiență, așa cum este narghileadeluxegipteaza.ro. Sticla unei narghilele ar trebui să fie suficient de stabilă, astfel încât să nu se spargă ușor. Ar trebui să te asiguri că sticla este suficient de groasă. Furtunul și dispozitivele de închidere ale unei narghilele ar trebui să se ruleze fără probleme și să poată fi răsucite sau închise fără probleme.