Terapia VAMPIR sau terapia TRP cu plasmă pe înțelesul tuturor

0
571

Procedura terapiei vampir
O cantitate mică de sânge recoltată de la pacient este procesată într-o centrifugă pentru a extrage trombocitele, plasma și factorii de creștere. PRP sau plasma bogată în plachete este apoi aplicată pe zone specifice ale feței prin microneedling/mesopen(dermapen). Impactul injectării generează leziuni minore, servind ca un catalizator pentru ca trombocitele să își folosească puterile magice.
Trombocitele eliberează factoriilor de creștere care ajută corpul să se vindece în mod natural. Trombocite au un puternic efect de rejuvenare prin stimularea producției de colagen și creșterea fluxului sangvin la nivelul pielii. Rezultatul este o piele întinerită, mai fermă, mai luminoasă.
O modalitate sigură de reconturare a feței și de îmbunătățire a tonusului și texturii
Această alternativă non-chirurgicală de lifting facial care este sigură, eficientă, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung, permite obținerea unor rezultate remarcabile.
Acest tratament facial revoluționar, terapia vampir este de obicei folosit pentru a îmbunătăți o serie de preocupări cosmetice, inclusiv:
– Cearcăne
– Schimbarea texturii pielii
– Apariția aspectului de piele lăsată în jurul ochilor
– Linii paranteză din jurul gurii și nasului
– Linii de marionetă
– Volumul feței care se pierde în procesul de îmbătrânire
– Riduri fine care se formează în jurul gurii
– Riduri laba gâștii din jurul ochilor
– Decolorarea pielii
Terapia PRP stimulează literalmente creșterea celulelor noi în corpul pacientului oriunde ar fi injectată. De aceea este folosită în și pentru restaurarea părului și reducerea cicatricilor. Posibilitatea unei reacții alergice sau a unei infecții este aproape nulă, deoarece plasma provine din corpul pacientului în care este apoi introdusă.
La SKiN MedSpa ești pe mâini sigure. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără nici un risc pentru pacienții și pacientele noastre.
Dorești sa te programezi la o consultație gratuită sau ai întrebări legate de terapia Vampir? Contactează clinica SKiN MedSpa telefonic la 0729 740 704 sau pe e-mail la contact@skinmedspa.ro!