Tiarre Design devine partener eMAG

0
346

De aproape doi ani, designerii de la Tiarre creaza bijuterii cu poveste si imaginatie, fabricate manual in atelierul prorpiu. Proiectul a prins contur treptat, pornind de la piese unicat realizate pentru prieteni si familie. In prezent, brandul reuneste 6 colectii de bijuterii din metale si pietre pretioase, incluzand o colectie de bijuterie contemporana masculina.
După lansarea propriului magazin online, în Octombrie 2018, a urmat colaborarea cu platforma Breslo, iar din Aprilie 2019 Tiarre este prezent în eMAG Marketplace , în cadrul programului “Deschide România”. În primul an, programul eMAG de promovare a întreprinzătorilor români a reunit 530 de parteneri.
Atelierul de bijuterie Tiarre Design a fost înființat în 2017 de către doi tineri designeri români, absolvenți ai școlii de bijuterie Assamblage. Încă de la primele colecții, conceptul bijuteriilor Tiarre a reunit caracteristici precum detașarea de „curentul comercial”, calitatea metalelor și a pietrelor, un proces de fabricare a bijuteriilor integral manual și designul modern ce încorporează eleganța bijuteriilor clasice.
Pentru 2019 Tiarre pregătește extinderea brandului către piața europeană, prin deschiderea unui magazin online dedicat țărilor din zona euro a Uniunii Europene.