Spune DA volumului cu produsele profesionale pentru ingrijirea parului Maria Nila

0
248

Iti prezentam gama de produse pentru ingrijirea parului Pure Volume de la Maria Nila. Pure Volume este o gama de produse profesionale de ingrijire a parului care contine pro – Vitamina B5 pentru a reda parului extra volum si forta.
Samponul pentru volum intareste si adauga structura firului de par. Vitamina B5 adauga volum si vitalitate pentru un rezultat indelungat. Balsamul, cu o formula usoara, descurca firele de par in timp ce lasa parul matasos si hranit. Cu o textura fina si usoara, masca tratament pentru par hraneste parul in profunzime adaugand volum si vitalitate parului.
Pentru si mai mult volum foloseste spuma Pure Volume care confera forma, volum si textura coafurii dorite. Este deosebit de potrivita pentru parul fin sau moale, nu lipeste si nu incarca parul. Ca de altfel toate produsele Maria Nila, si gama Pure Volume contine Colour Guard Complex care protejeaza si pastreaza culoarea parului.
Maria Nila ofera o gama larga de produse de ingrijire a parului si protectie a culorii acestuia destinate hairstylistilor din intreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse in Suedia, sunt netestate pe animale, nu contin sulf sau parabeni, garantand cea mai inalta calitate atat a ingredientelor cat si a ambalajelor.
Produsele Maria Nila sunt certificare de Leaping Bunny, Peta si Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo si prin furnizarea de produse profesionale de inalta calitate, Maria Nila face un pas ia inspre spre o lume mai durabila si mai prietenoasa.
Produsele pentru ingrijirea parului Maria Nila sunt disponibile exclusiv in Romania la profihairshop si online pe profihairshop.ro si www.marianila.com