Body Line – brandul tău de suplimente nutritive

0
307

Body Line a fost înființat în anul 2001, în urma observării că pe piața din Iași, este o lipsă de suplimente nutritive pentru sportivi, iar consumatorii cumpărau doar de la sălile de sport, săli ce aveau un adaos comercial mare.

Am luat legătura cu diferite firme producătoare, iar la o analiză scurtă, am ajuns la o înțelegere cu brandul Pro Nutrition, devenindu-le ulterior, unici distribuitori pe zona Moldovei.

In anul 2017 am reușit să devenim producători de suplimente nutritive în Spania, cu brandul Body Line, ulterior, am mutat producția în Germania și Ungaria.

Acum, piața de suplimente din România este invadată de produse contrafăcute sau cu ingrediente ce  pun la îndoiala proveniența acestora. De aceea, am hotărât să creăm o gamă de suplimente nutritive Body Line, care să poată fi de folos tuturor, indiferent de necesitățile fiecăruia (slăbire, îngrășare, creșterea sau definirea masei musculare).

Este important ca atunci când achiziționezi un produs, să știi adevărul despre ingredientele pe care le conține. Suplimentele noastre, au o descriere completă, pentru ca dumneavoastră să știți ceea ce ați cumpărat, dar mai ales să știți dacă respectivul produs vi se potrivește.

Noua gamă de produse, a avut un impact pozitiv asupra clienților noștri. Lucru pe care l-am văzut relativ repede, in urma epuizării imediate a loturilor de marfa.

            Cel mai bun supliment pentru masa musculară cu care ne-am lansat, a fost M.M.A 33 – masă musculară rapidă cu 33 de suplimente împreună. Un All in 1.

Cele mai întâlnite “probleme” pe care le-am întâlnit sunt: cum să slăbesc și cum să mă îngraș?

De aceea ne-am concentrat în mare parte pe ele, pentru a le oferi oamenilor răspuns și ajutor la aceste întrebări.

Multe persoane doresc să slăbească rapid. Însă, pierderea rapidă în greutate poate fi dificil de realizat și chiar mai greu de întreținut.

Studiile arată că dietele bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați, au beneficii majore pentru pierderea în greutate. Bineînțeles, însoțite și de mișcare fizică.

De aceea, am create pudre proteice atât pentru bărbați, cât și pentru femei ce pot fi introduse cu ușurință în procesul de slăbire.

Aroma plăcută te face să uiți chiar și de mult iubita ciocolată J.

Iar pentru a nu vă mai pierde timpul căutând produse ce ajută la accelerarea metabolismului și care pot fi luate împreună cu pudra proteica, am gândit câteva pachete care conțin tot ceea ce aveți nevoie pentru atingerea obiectivelor dvs. Evident, combinate cu o alimentație sănătoasă.

Cel mai vândut pachet pentru femei de arzătoare de grăsimi este Body Line Slim, format din 3 suplimente ce ajuta enorm la arderea grăsimilor.

Dacă sunteți în categoria celor care vor sa se îngrașe, am urmat același principiu: un gainer complet, dar și un pachet ce poarta chiar numele a ceea ce nu îți dă pace: “Vreau sa mă îngraș”.

Pachetul cu cele mai bune rezultate pentru a lua in greutate, este acesta: Apasă aici!

Deși știam și credeam în eficacitatea lui, sutele de review-uri ale clienților, atât femei, cât și bărbați, din toată țara, ne-au garantat că nu am dat greș cu aceste suplimente.

Gama largă pe care o avem cuprinde de asemenea și suplimente pentru rezistență și forță, pentru refacerea organismului după antrenament, energie, vitamine și minerale de care nu ne putem lipsi.

Ne dorim ca produsele noastre să vă fie de ajutor, de aceea vă garantăm că nu facem rabat de la calitate, deoarece folosim doar ingrediente de la cele mai consacrate firme: Glanbia, Creapure, Isolac, Carberi, Carbelac, Optipep.

Accesează site-ul nostru oficial: https://bodyline.ro

Produsele Body Line, sunt avizate de Ministerul Sănătății din România.