Schimbare de look la Belher Beauty Bar

0
57

2020 – despre naturalete si eleganta duse la superlativ!
Aparitiile de senzatie, pe langa o tinuta aleasa corect, mai au ca element definitoriu si coafura pentru care se opteaza. Totodata, machiajul aplicat va fi scos mai bine in evidenta atunci cand si coafura incurajeaza acest lucru. Se poate spune ca aceste elemente sunt mereu direct proportionale una cu cealalta.
Bucurestencele si nu numai au un aliat pe masura in astfel de situatii si anume Beauty Barul Belher, https://beautybar.belher.ro/ – locul in care orice dorinta poate deveni realitate. Echipa este mereu pregatita sa le ofera clientelor transformarea pe care si-o doresc, cea de care au nevoie.
Extensiile – specialitatea echipei Belher!
In cazul in care clientele nu sunt multumite ce lungimea propriului par sau pur si simplu vor sa incerce ceva nou, la Belher Beauty Bar extensiile sunt la ele acasa. Belher este, in acelasi timp, si un magazin cu produse pentru ingrijirea parului, extensii diverse, bineinteles, dar si peruci din par sintetic si din par natural.
In acest caz, cele interesate pot alege din cadrul magazinului ce extensii li se potrivesc mai bine, iar echipa Belher se va ocupa cu drag de montarea acestora. Printre cele mai spectaculoase extensii se numara cele tape-on, extensiile cheratina, nano-ring, cele cu nod brazilian, dar si extensiile clip-on. Detalii despre ce presupune prinderea si ingrijirea acestora se regasesc pe www.beautybar.belher.ro.
Embed video :  https://www.youtube.com/watch?v=nqczUe_cYKw&list=PLLl8r44r42CDrNXnmzC_k7exlnM3yDFVc&index=6
In saloanele Belher Beauty Bar se pot chiar testa aceste extensii, dar si perucile. Atunci cand doritoarele au descoperit tipul de extensii perfecte pentru ele, schimbarea de look este doar la un pas distanta.
Cei 10 ani de experinta pe piata de profil atesta profesionalismul echipei Belher, dar si calitatea superioara a produselor de ingrijire furnizate. Cele interesate sunt invitate sa acceseze beautybar.belher.ro pentru o programare imediata.