5 motive sa apelezi la o firma de curatenie birouri

0
54

Pentru orice spatiu de birouri din Suceava exista personal angajat pentru curatenie. Insa acesta se ocupa, in general, doar de ceea ce se vede cu ochiul liber: praf, cosuri de gunoi, deseuri mari. Ceea ce se afla insa in profunzime, praful si acarienii colectati in mochete, pe jaluzele, in tapiteria mobilierului de birou nu pot fi indepartati cu mijloace simple precum un aspirator casnic. Din acest motiv trebuie apelata o firma curatenie Suceava.
Iata care sunt avantajele pe care ti le ofera o curatenie profesionala de inalta calitate:
Productivitate crescuta a angajatilor
Angajatii tai sunt mai fericiti si mai relaxati la locul de munca atunci cand spatiul de lucru este curat si lipsit de praf si murdarie. Aerul incarcat de particule de praf si de acarieni duce la o scadere a productivitatii si diminueaza functia cognitiva a personalului. Asadar, vrei ca echipa ta sa dea randament? Angajeaza o firma de curatenie birouri Suceava care sa faca in mod regulat curatenie in birouri si atmosfera va fi una propice performantei.
Angajati mai sanatosi
De regula, atunci cand unul dintre angajati se imbolnaveste, in curand majoritatea colegilor se vor fi contaminat. Iar atunci cand jumatate din echipa sufera sau, mai rau, se afla in concediu medical, activitatea firmei poate fi pusa in pericol. Cu o curatare regulata si minutioasa a spatiilor de lucru, realizaata de o firma curatenie Suceava, riscul de imbolnavire a salariatilor scade semnificativ.
Birouri cu aspect profesionist 
Atunci cand birourile sunt pline de dosare prafuite si cutii, jaluzelele sunt incarcate de praf, mocheta sau scaunele sunt patate e clar ca si atmosfera este una incarcata, poluata, iar aspectul este departe de a fi unul placut, primitor. Mai mult, imaginea pe care le-o oferi clientilor este un factor important in succesul afacerii tale. Un aspect curat, ordonat, birouri cu aer proaspat, placut vor produce un impact subtil asupra clientilor si vizitatorilor firmei, oferindu-le un plus de incredere in serviciile pe care le oferi.
Impuls pozitiv pentru angajati
Angajatii raspund pozitiv la un mediu mai curat, moralul lor fiind crescut. Atunci cand birourile sunt curate, bine amenajate, ei vor considera ca activitatile firmei sunt foarte importante si vor tinde sa se imbrace mai frumos, sa acorde o atentie sporita tinutei. Chiar si un spatiu de birouri redus, al unei firme mici, cu doar cativa angajati, are nevoie de curatenie temeinica. Acei salariati au dreptul la un mediu de lucru sanatos, iar tu, ca angajator, te vei bucura de performantele pe care acestia le vor obtine intrucat se vor simti mai motivati sa munceasca si sa dea randament. 
Economii pe termen lung 
Atunci cand curatenia se face in profunzime, si nu doar la suprafata, mentinerea ei este un fapt de durata. E mult mai simplu ca praful sa se acumuleze acolo unde birourile sunt incarcate cu rechizite si tot felul de accesorii decat acolo unde totul este in perfecta ordine. Pe termen lung, acest lucru inseamna mai putini bani cheltuiti cu serviciile de curatenie, deci o economie la bugetul firmei.