Rolul fotografului profesionist in cadrul nuntii

0
297

Crearea unei relatii intre fotograf si cuplu este foarte importanta, deoarece rolul acestuia incepe inainte de nunta si se incheie de fapt dupa receptie. Exista adesea cateva intalniri cu potentialii clienti, in timp ce acestia incearca sa aleaga fotograful care ar trebui sa fie selectat pentru a face pozele dorite. Misiunea acestuia insa nu se incheie pana cand fotografiile nu sunt tiparite si prezentate beneficiarilor –  este necesar ca mirele si mireasa sa fie pe deplin multumiti de intreaga colaborare si de rezultate.
In functie de pachetul selectat, specialistul va surprinde in cadre clare si cu o luminozitate potrivita diverse momente importante din timpul nuntii si al receptiei: mirele si mireasa care fac pregatiri pentru ziua nuntii, ceremonia de nunta, cuplul de nunta (impreuna cu membrii familiei si petrecerea) dupa ceremonie, receptia (masa, dans, tort, etc.). Afla de la echipa Jadoris ce trebuie sa faca un fotograf profesionist la o nunta!
Un fotograf are intr-adevar o serie de indatoriri care trebuie indeplinite, pentru a fotografia ziua „nuntii tale perfecte”. Acestea pot implica, dar nu se rezuma numai la:
– Furnizarea de fotografii de nunta fabuloase.
– Construirea unei bune relatii cu mirii si interactiunea cu acestia.
– Familiarizarea cu nevoile si dorintele cuplului.
– Mirii sa aiba certitudinea ca se folosesc echipamente de fotografie digitala performante.
– Mentinerea starii generale a intregului echipament si a elementelor de recuzita.
– Intelegerea si maximizarea diferitelor efecte pe care lumina si umbrele le au asupra persoanelor si asupra decorului.
– Fotograful trebuie sa caute cea mai buna pozitie si fundal pentru fotografiile realizate la cererea invitatilor.
– Familiarizarea cu tipurile de fotografii existente si diferite unghiuri pentru a asigura imagini.
– Editarea profesionala a fotografiilor.
– Analizarea bugetului, stabilirea preturilor, facturarea si responsabilitatile contabile.
A fi fotograf de nunta este atat o meserie plina de satisfactii, cat si o provocare. Pentru ochiul neformat, o nunta este la fel ca orice alt eveniment, insa fotograful profesionist stie mai bine.
Jadoris fotograf nunta vine in intampinarea celor interesati cu servicii de fotografiat profesionale.
Reuseste sa surprinda emotii si amintiri, doua personalitati diferite – ale mirelui si miresei, astfel realizand un album de nunta deosebit.
Vezi aici poze nunta Jadoris pentru a avea astfel siguranta ca este echipa potrivita pentru evenimentul special ce urmeaza.