Rigolele si sifoanele pentru bai, elemente de mare importanta

0
1052

Sifonul de pardoseala – care este rolul sau
Un sifon pardoseala baie este element adesea regasit in bai, dar cu un rol pe care multi nu il stiu. In seama acestuia este pusa scurgerea apei in exces. Trebuie precizat ca un astfel de element are rol si in a mentine apa la un nivel constant. Amplasat pentru a impiedica aparitia de mirosuri neplacute, un sifon de pardoseala a devenit asadar o solutie care impiedica patrunderea in apartamente a gazelor formate din descompunerea reziduurilor.
Sifonul de pardoseala poata fi amplasat intr-o zona cat mai aproape de surse de apa, langa dus sau chiuvete. In varietatea de tipologii, sifoanele de acest gen pot fi chiar estetic incadrate. Sunt realizate din otel inoxidabil, ceea ce permite rezistenta indelungata fara a fi nevoie de inlocuire. Componentele sale sunt de calitate, pentru a rezista cu succes coroziunii si umiditatii crescute, specifice zonelor de baie. Au dimensiuni diverse, pentru a se potrivi cerintelor pe masura.
Rigolesifoane.ro pune la dispozitie variante de sifoane cu iesire verticala, acoperire ceramica spre exemplu, inclusiv variante pentru montare pe colt.
Rigolele de dus – solutiile moderne pentru bai de ultima generatie
O varianta eleganta si moderna a sistemului de scurgere din bai este reprezentata de prezenta rigolei. Acest element se poate masca estetic in pardoseala sau pe perete, ajutand la scurgerea eficienta a apei. Este un produs absolut necesar in baile unde sunt montate dusurile moderne, practice, fara cadita, cum sunt stilurile walk in.
In varianta rigolelor, se poate spune ca modernul este cuvant de baza. Acestea sunt usor de montat si la randul lor cu o varietate de modele si dimensiuni. Sunt realizate din otel inoxidabil, astfel ca prezinta rezistenta si sunt elemente ce isi dovedesc importanta in baie. Cele cu acoperire ceramica sunt elegante, dar si discrete. Gratie conceptului, a sistemului de prindere, a componentelor sale, rigolele sunt usor de curatat si intretinut.
Astfel de produse sunt de asemenea parte din catalogul de oferte de marca Rigolesisifoane.ro. Proiectate sa se potriveasca in orice tip de baie, rigolele pot avea scurgere orizontala sau verticala si dimensiuni variate. Pentru orice tip de optiune dorita, ce nu se regaseste deja in catalogul lor poate fi realizat pe comanda.
Atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru cele industriale, Rigolesifoane.ro reprezinta o solutie. Calitatea premium a produselor oferite reprezinta avantajul celor care aleg sa isi doteze baile cu accesoriile necesare si potrivite. Sunt demontabile, au protectie impotriva mirosurilor neplacute, se monteaza si demonteaza facil.
Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale toata gama de produse de acest gen.