Primavara este pentru iubitorii de frumos

0
278

Zile mai strălucitoare și tendințe noi în stil scandinav
Noua noastră colecție de primăvară te va întâmpina în trei universuri diferite, fiecare plin de propriul sentiment de creativitate: natura, urbanul și arta de a fi elegant. Noua colecție promovează combinația armonioasă dintre funcționalitate și design prin țesături noi și culori proaspete vibrante, care evocă primele zile ale primăverii când totul prinde viață.
Elemente naturale
O colecție în stil scandinav, creată în contururi bine definite și cu o atenție desăvârșită la detalii. Piesele de mobilier punctate de culori pudrate, dar vibrante și note de frumusețe nealterată și naturală, subliniază acest univers al renașterii naturii. Lasă-ți mintea să descopere schema cromatică a naturii inspirată de apă, pietre, apus și nisip. Noua colecție de canapele cuprinde elemente naturale și combină frumusețea măiestriei cu materiale cum ar fi ceramică, fibre de in, sticlă și lemn.
O gamă sofistică de materiale
Conceptul abordat este atât puternic, cât și jucăuș. Culorile mai pământii, mai calde și mai primitoare transformă noua colecție în stil scandinav într-un univers plin de lirism și rafinament. Starea de spirit este misterioasă și fascinantă, iar piesele de mobilier create cu pasiune, respiră printr-un cocktail de materiale sustenabile, dar sofisticate. Arta unei vieți elegante este reprezentată de ceramică glazurată și țesături din fetru, catifea și pluș. Acestea se remarcă printr-un joc al nuanțelor în tonuri de verde închis, albastru și roșu cald.
Articole urbane în stil nordic
Un univers format din accente în stare pură, dramatice, minimaliste și haotice, toate în același timp. Mediul și funcționalitatea urbană sunt prezentate în forme și designuri care îți captează privirea de la prima întâlnire. Cu note aurii, geometrii moderne, linii perfect conturate și echilibrate și totuși ascuțite pe alocuri, universul citadin îți oferă elementele perfecte ale declarațiilor urbane. Te vei îndrăgosti de stilul scandinav într-un design auriu metalic și sofisticat înglobat în materiale precum alamă, sticlă și piele naturală.