Docentisimo ofera cursuri de limba engleza atat pentru copii, cat si pentru adulti

0
281

Cursuri pentru elevi
Limba engleza este materie studiata in scoala, insa oricand se poate aprofunda. Inca de la varste fragede se recomanda studiul, desigur adaptat categoriei de varsta si capacitatii cursantilor. Pentru elevi, sistemul este unul ce urmeaza programul scolar, asadar cursurile se desfasoara in timpul saptamanii atat cat dureaza anul scolar.
Pentru a nu se deconecta prea mult de la studiul limbii engleze sunt propuse si cursuri de vara. Acestea aduc asadar o completare a cunostintelor, avand tematici interesante. Cursurile se adreseaza tuturor varstelor de copii, dar si adultilor.
Cursuri pentru prescolari
Pentru cei mai mici dintre cursanti, respectiv prescolarii, Docentisimo propune cursuri adaptate. Acestea se refera la modul atractiv si interactiv de a studia limba engleza. Desigur ca fiecare in parte are un alt ritm de dezvoltare cognitiva, de asimilare, de aceea inainte de a urma un curs parintii pot asista la desfasurarea acestuia, urmand sa decida inscrierea dupa observatiile practice, la fata locului.
Pentru astfel de cursanti si materialele didactice sunt diferite, precum si maniera de predare. De mentionat ca se vor forma grupe de cursanti, nu foarte extinse, intrucat profesorul trebuie sa poata sa se ocupe in mod egal de pregatirea fiecaruia. Invatatul limbii engleze se desfasoara prin joaca.
Cursuri pentru adulti
Mai cu seama la categoria de adulti se distinge clar care sunt oportunitatile de viitor atunci cand cunoasterea limbii engleze este un avantaj. Acest lucru poate insemna dorinta de a urma cursurile necesare. Docentisimo este din nou un raspuns potrivit.
Si adultii se pot pregati, invatand limba engleza, pentru a sustine examenele Cambridge. Acestea au recunoastere internationala si implica certificarea faptului ca o persoana este buna cunoscatoare a limbii engleze, pe nivele de la minim A1 – incepator – si pana la expert, C2 – profesional.
Pregatire Cambridge
Orice curs inceput la Docentisimo poate fi urmat de testul Cambridge. Scopul acestor cursuri este de a aborda orice aspect al limbii straine, de la conversatie la intelegere si scriere. Cei interesati de acest tip de test pot urma cursuri de pregatire in cadrul centrului, avand astfel sansa de a se obisnui si cu modul in care se desfasoara acel test.
Asadar, nu exista impediment de timp sau de varsta pentru a incepe studierea limbii engleze. Cei interesati regasesc conditiile de inscriere in cadrul paginii oficiale.