Molecule F Concept Store, Molecule PR si The Molecule Head Quarter, toate intr-un singur loc numit aCASA

0
227

Noul Molecule F Concept Store este acum deschis pentru a oferi o altfel de experienta de shopping on si offline in nucleul Bucurestiului. Intr-un spatiu cu arhitectura belle epoque, conturat de elemente industriale modulare si un touch de eleganta si glamour, am acomodat o selectie stricta si restransa de designeri si brand-uri consacrate si emergente. O buna parte dintre cele peste 300 de itemuri selectate sunt realizate exclusiv pentru Molecule F Concept Store, piese unicat sau limited edition, ori altele pe care le puteti gasi in avant premiera numai aici. Ne gasiti de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 19:00.
 
“Molecule F is renewing its vows: different by choice; unique by selection; driven by authenticity. Este manifesto-ul nostru si promisiunea pe care am facut-o de la bun inceput. Am deschis un loc pe care noi il numim acasa si pe care sper ca si designerii selectati il vor considera la fel. Este un spatiu in care exploram frumosul, calitatea, unicitatea si exclusivitatea. Molecule F a scris o noua pagina offline din istoria sa: Molecule F Concept Store, un tribut adus industriei de design autohton pe care a sustinut-o de la bun inceput.”  
 
a declarat Mirela Bucovicean, owner Molecule F
 
 
Molecule F Concept Store va continua sa se distinga ca o galerie-concept prin asigurarea selectiei de moda & lifestyle, produsele devenind posesiuni pentru viata ce definesc ideea longevitatii in cadrul designului, spre deosebire de tendintele de scurta durata. 24 de designeri si brand-uri sustin cu tarie aceasta idee prin prezenta: Alina Cernatescu, Ana Alexe, Andra Handaric, Anayd Blu, Atelierul de Portelan, Claudia Florentina, Corina Vladescu, Diana Amar, I love Parlor, Keszeg Agnes, Maria Marinescu, Mews, Minionette, Monom, Murmur, Musat, Optimef, Parlor, SAC, Smaranda Almasan, Thallo, Venera Arapu, What if I Fly, Wild Olive. Acesta este doar inceputul, deoarece asa cum v-am obisnuit, suntem mereu in continua transformare si dezvoltare, astfel ca atat selectia de designeri, cat si cea de produse va fi incontinuu schimbata.
 
Molecule F Concept Store
Proudly Powered by Romanian Designers.
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.
 
 
 
Art work proudly powered by: Sergiu Martinas & Lucian Alexandru Arsene
Styling magazin: The Molecules
Photo: Xenia Haritonovici
Special Thanks to our partner: Wild Olive