Experți în eCommerce, Performance Marketing și Consumer Profiling de la Google, Facebook, LinkedIn si altii vin la iCEE.fest: UPGRADE 100

0
235

Agenda iCEE.fest: UPGRADE 100 din acest an cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.
Organizatorii au pregătit 8 tipuri de bilete, de la cele care acoperă întreg evenimentul în regim VIP până la cele focusate pe o anumită zonă de conținut.
Ce primești în schimbul unui eCommerce Pass?
Pe scurt, prezentări dedicate si workshopuri exclusive de la Facebook, Google si LinkedIn – dar nu numai.
Printre specialiștii de la alte companii se numără:
-Or Levi, Senior Data Scientist @ eBay
-Marc Thomas, Managing Director UK & Emerging Markets @ Taboola
-Alex Douglas-Mann, Senior SEO Director @ iCrossing UK
-Scott Tousley, Growth & User Aquisition @ Hubspot
-Oliver Gertz, Programmatic Leads Global Clients @ Mediacom
-Paula Bacariza, Director Northern Europe @ AppNexus
-Robbie Kearns, EMEA Regional VP Marketing @ Salesforce
-Marius Costin, Country Manager @ PayU
-Kostas Kampakis, Managing Director @ ForestView
-Alex Huditan, Founder @ Amazonienii
 
Scene dedicate pentru giganții globali
Google va aborda subiecte precum redefinirea clasicului tunel de achiziție al produselor, performance marketing si vânzări online, machine learning, dar si traininguri dedicate celor care produc în România si vor să vândă produse si servicii pe plan global.

Printre speakerii Google: 
-Jannicka Bock, Director Client Solutions Central Europe
-Rowena Marin, Agency Account Manager
-Diana Olar, Platforms Partner Manager CEE
-Sorin Sfetcu, Seed Manager
Prezentările Facebook se vor axa atât pe prezentarea noii culturi si direcții strategice a Facebook, cât si pe formatele creative de cel mai mare impact pe Facebook si Instagram, tehnici de optimizare pentru eCommerce. Printre vorbitori:
-Verity Gill, Marketing Science Lead EMEA
-Christina Keller, Director of Creative Shop, Central Europe
-Ewa Tumanow, Client Partner CEE
Un alt workshop dedicat acestui track are loc pe Focus Stage 3, în prima zi a festivalului. Ferdinand Goetzen, Chief Growth Officer la Recruitee va vorbi despre ”Cele 7 păcate ale marketerilor”.

În premieră în România, Facebook Marketplace Academy
Tot la iCEE.fest: UPGRADE 100, Facebook va susține primul “Facebook Marketplace Academy” din regiune – un format adresat profesioniștilor si avansaților în domeniu, unde accesul este permis celor care au un bilet la festival, dar numai cu aprobarea anterioară a echipei Facebook– detalii, aici.
Workshop dedicat campaniilor prin LinkedIn
În plus, tot în premieră, festivalul va găzdui în ziua 2, pe FOCUS Stage 3, un workshop susținut de Sepideh Dundon, reprezentant LinkedIn în regiune, alături de Httpool, reprezentantul local al companiei.
Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.
SPEAKERII, grupați pe domenii de interes, sunt listați aici.
AGENDA festivalului este publicată aici.
BILETELE care au mai rămas disponibile sunt aici.
 
iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.