KADRA a obținut Premiul de Excelență, pentru „Sustenability & CSR”

0
304

Premiul de Excelență obținut de KADRA, în categoria „Sustenability & CSR”, este o recunoaștere a eforturilor companiei noastre în promovarea soluțiilor inovative de inginerie de acces, precum și a contribuției în dezvoltarea pieței de construcții din România.
Bucuria noastră este cu atât mai mare, cu cât acesta este și primul premiu pe care compania noastră îl primește sub noua identitate de brand, fapt ce ne confirmă încă o dată deschiderea, interesul și aprecierea cu care lansarea noii identități a companiei noastre a fost primită de către presa de specialitate, factorii de decizie din industrie și de către parteneri.
Vă mulțumim pentru premiu! Ne onorează și ne motivează să continuăm cu aceeași responsabilitate socială acțiunile noastre. De peste 25 de ani, misiunea companiei noastre este să schimbe lumea construcțiilor din România, prin participarea activă la construirea de spații pentru viață, un concept aplicat în fiecare din proiectele derulate la nivel național.
Soluțiile eficiente și calitatea lucrărilor efectuate pe piață au transformat rapid compania noastră într-un reper, în industria ingineriei de acces, indiferent că vorbim de soluții de automatizare a ușilor, de soluții profesionale de sisteme de acces modern pentru industrie sau de sisteme de parcare inteligente.