Accepti provocarea Bei Apa? De Ziua Mondiala Mediului ia-ti un filtru apa de pe Bei-Apa.ro

0
279

De ce ai cumpara un filtru apa Bei Apa
Echipamentele si consumabilele vandute pe magazinul online sunt verificate individual sub aspectul sigurantei si performantei, iar tu ai acces gratuit la toate aceste informatii. Trebuie doar sa intrebi! Aceasta este garantia Bei Apa!
Pe langa faptul ca ne ofera linistea ca familia noastra se hidrateaza cu apa curata, un filtru apa Bei Apa ne alina si constiinta ca facem ceea ce depinde de noi pentru a pastra mediul inconjurator cat mai curat. Tu stii ce efecte pozitive are instalarea unui astfel de filtru? Bei Apa te invata!
Mai putin plastic
Omenirea produce mult plastic, de cele mai multe ori peste masura. Popularitatea crescuta a apei imbuteliate, rezultata din accesibilitatea si gustul bun al acesteia, dar si de nesiguranta apei de la robinete, a dat nastere unei adevarate probleme in ce priveste poluarea cu plastic. De departe, cel mai imediat beneficiu al folosirii unui filtru de apa este reducerea numarului sticlelor din plastic, care au nevoie de nu mai putin de 1000 de ani pentru a se descompune, daca ajung in natura. Plasticul este peste tot. In fiecare an, 8 milioane de tone de plastic ajung in ocean si se estimeaza ca, pana in 2050, plasticul va cantari mai mult decat pestii.Folosirea unui filtru, pe langa ca ajuta mediul inconjurator, te scuteste si pe tine de drumuri in plus pana la supermarket si apoi la recipientul de gunoi.
 
Mai putin consum de petrol
Tansportarea sticlelor din plastic si tinerea lor la rece inseamna consum de energie. Daca luam in calcul cata apa imbuteliata este transportata si stocata zilnic in lume, rezulta o cantitate inimaginabila de combustibili fosili consumati. Mai mult, fabricarea in sine a sticlelor din plastic consuma, la randul ei, multa energie. Conform National Geographic, este nevoie de 90 de milioane de litri de petrol pentru a produce 1 miliard de sticle din plastic. Ca sa facem o comparatie “plastica”, este echivalentul umplerii cu petrol a unui sfert dintr-o sticla din plastic pentru a produce sticla respectiva. Pe langa faptul ca produc reziduuri poluante, petrolul este necesar si in procesul de reciclare, in plus fata de cel de transportare a sticlelor catre unitatile de reciclare.
 
Un filtru este mai economic decat apa imbuteliata
Un filtru de apa te ajuta sa faci economii importante, in conditiile in care un litru de apa filtrata costa aproximativ de 5 ori mai putin comparativ cu litrul de apa imbuteliata.Invetitia ta se amortiza rapid -intre cateva luni si un an-, iar, ulterior, aceasta diferenta va ramane in buzunarul tau.Un filtru de apa este economic si pentru ca va furniza apa purificata doar la robinetul la care este montat, nefiind necesar sa filtrezi si apa menajera.O astfel de instalatie ne poate schimba semnificativ modul de viata si obiceiurile si ne va determina sa fiti mai putin dependenti de apa imbuteliata, si, in consecinta, mai atenti la planeta noastra, pe care ar trebui sa o privim ca pe a doua casa.
Bei-Apa.ro este magazinul de filtre de apa, consumabile si accesorii unde sanatatea ta si a planetei sunt la loc de cinste.