Jadoris propune o viziune artistica pentru fotografia de nunta

0
208

Fotografia de nunta
In cadrul evenimentului fotograful urmareste sa imortalizeze cadre unice si emotionante, centrat fiind pe mire si mireasa. Totusi timpul este prea scurt pentru ca mirele si mireasa sa poata experimenta posturi mai diverse; de aceea, una din recomandari este de a avea parte de o sedinta foto dupa eveniment, o alta zi in care se planifica ca fotograful sa aiba timp numai pentru cuplu.
Fotografia de nunta scoate in evidenta nu doar tinuta in sine, postura de mire si mireasa, ci trebuie sa surprinda ipostaze, fericirea celor doi. Intr-o viziune artistica, cu o abordare unica si care se potriveste pentru fiecare cuplu in parte, Jadoris realizeaza sedinte foto originale. 
Pachete de servicii fotografice pentru nunti
Exista o tendinta in randul cuplurilor de a se preocupa de timpul de predare al fotografiilor de nunta, de numarul acestora. Cu toate acestea, atunci cand se are in vedere colaborarea cu un fotograf profesionist nunta Cluj sau din orice alt oras astfel de preocupari sunt excluse. Pachetele de servicii sunt in masura sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi si exigente.
Termenii de colaborare, despre timpul de predare, modalitatea de furnizare a materialelor finale se vor discuta atunci cand se va semna contractul intre parti. In cazul echipei Jadoris intrebarile cele mai frecvente si aspectele comune sunt lamurite chiar si online, in cadrul paginii oficiale, la sectiunea Q&A.
Un aspect important de mentionat este faptul ca pachetele de servicii ar trebui sa includa si sedinta foto, chiar daca aceasta va fi organizata aparte de evenimentul nuntii.
Contracteaza un fotograf profesionist
Importanta evenimentului este indeajuns incat sa ii faca pe protagonisti sa aleaga un fotograf profesionist. Prestanta acestuia, contextul si faptul ca nu exista o alta oportunitate de acest gen sunt motive importante pentru ca fotografia de nunta sa fie rezultatul unui profesionist.
Inainte de a contracta un fotograf sunt de luat in vedere disponibilitatea pentru deplasare, la data si locatia dorita. In cazul Jadoris echipa formata din doi fotografi isi anunta disponibilitatea de a participa la nunti ce au loc in diverse orase din tara. Distanta nu trebuie sa fie un impediment, ci un bun motiv de a experimenta.
Preturile acestor servicii difera de la caz la caz. O influenta aici o are timpul, perioada din an cand are loc evenimentul, locatia, dar mai ales tipul de servicii fotografice. Pot fi incluse sedinte foto, fotografii pe tot parcursul evenimentului.
Jadoris poate fi o alegere si pentru alte tipuri de evenimente si momente speciale. In cadrul paginii oficiale sunt prezentate albume care sa inspire pe cei care sunt in cautarea unui fotograf pentru albumul de nunta, familie si nu numai.