Ingrijirea parului cu produse cosmetice naturale de la Nympheum

0
250

Ingrijirea parului este un proces important, ce trebuie realizat cu deosebit de multa atentie. Utilizarea cosmeticelor potrivite si coafarea potrivita sunt cei mai importanti factori privind aspectul podoabei capilare.
Cu siguranta ca un impact deosebit privind refacerea structurii firelor de par supuse tratamentelor termice si chimice il are keratina. Aceasta substanta prezinta nenumarate beneficii pentru par, astfel ca nu trebuie privat de cosmeticele ce o contin.
In intampinarea celor care doresc sa aiba un par matasos si stralucitor, dar mai presus de toate sanatos, vine Nympheum – magazin online specilizat in produse cosmetice naturale, pentru ingrijirea parului, dar si a pielii si unghiilor.
Beneficiile produselor de ingrijire pe baza de keratina de la Nympheum
Un lucru important de stiut despre keratina, proteina minune ce reface firul de par este faptul ca aceasta se regaseste natural in parul, pielea si unghiile noastre. Suplimentarea substantei deci este o necesitate, iar tratamentele ce o contin devin o recomandare.
Functia de protectie a keratinei nu trebuie subestimata. Efectele sale se resimt mai ales la nivel epitelial, unde reglementeaza refacerea celulara, dar si alte activitati cheie. Atunci cand parul este deteriorat fizic, mai ales ca urmare a razelor solare si a altor factori de mediu, keratina devine un aliat de nadejde.
Produsele de ingrijire a parului, precum samponul cu keratina regasit in portofoliul magazinului Nympheum, asigura reaprovizionarea cortexului parului, ameliorand efectele pe care deteriorarea le are asupra firelor. Totodata, aceasta aduce o contributie insemnata si in ceea ce priveste porozitatea firelor de par, inmuind mai eficient si cu efect hranitor parul. 
De asemenea o sursa suplimentara de keratina este hrana. Alimentatia poate astfel sa asigure un procent din necesar. Exemple de vegetale care sustin productia proteinei sunt conopida, morcovii, precum si broccoli, dar si cartofii dulci sau mango, acestea mentinand un nivel optim de keratina in corp.