Aspecte de avut in vedere in alegerea unui girofar

Atunci cand vorbim despre un girofar ca si semnal luminos vorbim despre un far rotativ montat pe diverse masini si utilaje cu caracter special, acesta avand diferite culori si sclipind in anumite circumstante.Astfel, scopul acestor girofaruri este de a atrage atentia tuturor celor care se afla in trafic sau intr-un anumit spatiu la un moment dat asupra faptului ca masina sau utilajul care este echipat cu un astfel de girofar are prioritate sau impune anumite restrictii celorlalti participanti la trafic.
Girofarurile sunt de mai multe tipuri, in functie de culoare, in functie de dimensiune, in functie de forma, in functie de tipul de montare, dar si in functie de tehnologie.In functie de domeniul de activitate, alegerea unui girofar trebuie sa tina cont de mai multe aspecte. In primul rand vorbim despre culoarea acestor girofaruri.Exista reglementari legale stricte privind posibilitatea de a folosi girofaruri de anumite culori.
Culoarea rosie este destinata exclusiv masinilor de interventie ale pompierilor si politiei. La fel si culoarea albastra a girofarurilor este asociata masinilor jandarmeriei, ambulantelor sau corpurilor diplomatice. Ajungem si la girofaruri de culoare orange sau spre nuante de galben, astfel de girofaruri fiind folosite de masini si utilaje pentru diverse interventii precum tractari auto, deszapezire, transport periculos sau masini si utilaje agricole.
Pe langa culoarea girofarului, un alt aspect de avut in vedere atunci cand alegi un astfel de echipament pentru semnalizare luminoasa se refera la tipul de tehnologie, si anume tehnologie LED, de tip industrial, de tip xenon, de tip rotator sau de tip static flash. De asemenea, sistemul de prindere este un alt aspect de avut in vedere, iar aici oferta este foarte diversificata, de la sistem de montare pe baza de magnet, la sistem de prindere cu 3 bolturi sau cu ajutorul unui pol.
Fiabilitatea si calitatea reprezinta alte aspecte de avut in vedere in gasirea celui mai bun model de girofar, iar pentru acest lucru este important a se acorda atentie producatorului de astfel de girofaruri.Pentru toti cei care sunt in cautarea celui mai potrivit model de girofar, firma Malco comercializeaza o gama extrem de diversificata de astfel de echipamente pentru semnalizare luminoasa si acustica. Oferta completa de produse poate fi gasita accesand www.malco.ro.
Serviciile celor de la Malco includ importul si comercializarea de girofaruri ale unor producatori de top precum Vision Alert, Britax sau Delta Design. De peste 13 ani in acest domeniu, profesionistii care lucreaza pentru Malco sunt pregatiti pentru a oferi consultanta in gasirea celui mai bun model de girofaruri pentru toate domeniile de activitate. Certificarea ISO9001 reprezinta garantia calitatii din partea furnizorilor pentru toate produsele comercializate. Daca vrei sa beneficiezi de preturi competitive, calitate in materie de girofaruri si profesionalism, te asteptam la Malco Auto Truck Part