Descopera beneficiiile incalzirii in pardoseala si solutiile de la Shop-Einstal

0
232

Cu toate acestea, nu exista nicio indoiala ca aceasta poate fi o alternativa eficienta la radiatoarele traditionale sau la sistemele de incalzire cu aer cald, in special in incaperi cu podele traditionale reci din piatra. Daca pretul este un factor, acesta poate fi, de asemenea, surprinzator de accesibil, mai ales daca te gandesti sa renovezi. Acest ghid pregatit de Shop Einstal iti va spune tot ce trebuie sa stii despre incalzirea in pardoseala, inclusiv avantajele diferitelor sisteme si cum poti decide daca este potrivit pentru tine.
Pro incalzirea in pardoseala
1.Incalzire eficienta – Exista doua tipuri de incalzire prin pardoseala radianta: electric si pe apa. Ambele ofera incalzire intr-o camera de la podea pentru o caldura consistenta si eficienta. Sistemele de apa calda mentin apa calda prin conducte pentru a crea caldura, in timp ce incalzirea prin pardoseala electrica incalzeste cablajul sub podea pentru a genera caldura.
Radiatoarele traditionale trebuie incalzite la o temperatura ridicata (intre 65-75 grade Celsius) pentru a incalzi o camera in mod eficient, in timp ce incalzirea prin pardoseala trebuie sa functioneze doar la o temperatura de 29 grade Celsius sau mai putin, in functie de finisajul podelei, pentru a incalzi camera – consumand astfel mai putina energie si mentinand facturile de energie mult mai mici.
2.Fara intretinere – Odata instalata, incalzirea in pardoseala nu necesita practic nicio intretinere si vine cu o garantie indelungata pentru o liniste totala. Controlerele de incalzire vor asigura ca incalzirea functioneaza in modul cel mai eficient, fie automat cu un termostat inteligent WiFi, fie, daca doresti, cu un termostat programabil care poate fi programat pentru a asigura ca incalzirea se aprinde in anumite momente, oferindu-ti optiunea de a o opri in timpul noptii.
3.Mai mult spatiu si libertate de proiectare – Cu incalzire prin pardoseala radianta, te poti bucura de intreaga camera fara radiatoare pe pereti. Chiar si cele mai moderne radiatoare ocupa spatiu pe un perete. Imagineaza-ti acum cata libertate vei avea sa iti faci camera asa cum iti place tie, pentru ca nu te vei mai impiedica in radiatoarele care iti ocupa atat de mult spatiu. Poti decora peretii asa cum doresti, in aspect minimalsit, sau dupa gustul tau – cel mai important e ca nu trebuie sa iti faci proiectarea in functie de caloriferele din casa.
Incalzirea prin pardoseala este mai eficienta decat incalzirea prin panori sau calorifere. Este, de asemenea, flexibila, deoarece poate rula dintr-o varietate de surse de energie: gaz, ulei, lemn, solar si altele surse sau combinatii ale acestora. Incalzirea radianta este o alegere buna pentru cei cu alergii severe, deoarece in jurul camerei nu se sufla particule potential iritante.
Pentru a afla mai multe despre incalzirea in pardoseala acceseaza shop-einstal.ro . Acolo vei descoperi o gama larga de produse, printre care pompe si hidrofoare, dispozitive electrice, sisteme de filtrare, apometre, sisteme de canalizari si deviere apa – https://www.shop-einstal.ro/sisteme-de-canalizari-si-deviere-apa/, armaturi, echipamente sanitare, calorifere sau centrale termice.