Romania are nevoie de coloana vertebrala

0
272

Aceasta e prima noastra initiativa din platforma “Romania are nevoie de coloana vertebrala”, prin care alegem sa ne implicam in cauzele care contribuie la o tara cu valori europene.
Mergi si tu la vot pe 26 mai si hai sa aratam ca romanii au coloana vertebrala!
 
CE VREM SA SCHIMBAM
In fiecare an, prezenta romanilor la alegerile europarlamentare a fost sub media europeana si foarte mult sub cea a tarilor pe care le asociem cu dezvoltarea si integritatea. Conform celui mai recent sondaj INSCOP Research, anul acesta doar 26,9% dintre romani au declarat ca vor merge sigur sa voteze pe 26 mai 2019. Aceasta e statistica pe care te chemam sa o schimbam impreuna!
EVALUAREA POSTURALA CU GPS400 SI CONSULTATIE DE ORTOPEDIE
Cu cat mai multi romani isi exprima votul, cu atat mai mic va fi pretul unei consultatii complexe de evaluare posturala, cu urmatoarele componente:
– evaluare computerizata cu GPS400, cel mai modern aparat de analiza posturala
– consultatie la unul dintre medicii ortopezi ai clinicii, pentru interpretarea analizei posturale
 
DACA NU STII DEJA DE NOI
Centrokinetic e o clinică de ortopedie din București cu un departament dedicat recuperării coloanei vertebrale. Acesta e compus dintr-o echipă de medici ortopezi extrem de experimentată, condusă de Dr. Andrei Ioan Bogdan, medic primar ortopedie-traumatologie cu activitate chirurgicală la Spitalul Clinic de Urgență Florească și la Spitalul de Ortopedie Medlife, specializat in traumatologia sportivă și chirurgia gleznei și a piciorului. 
Afla noutatile despre noi urmarind conturile de Facebook si YouTube ale clinicii Centrokinetic.