Cum tratam afectiunile pielii in sezonul rece

0
242

Piele uscata, papule de mici dimensiuni prezente pe maini si pe picioare? Cauza poate fi Hiperkeratoza Foliculara (pilara)! Daca si tu suferi de dermatita atopica, citeste in continuare.
Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc. Este contactul nostru cu lumea exterioara, de aceea aceasta are nevoie de o ingrijire si o atentie deosebita in functie de sezon. Afla in continuare cum poti sa-ti ingrijesti pielea in sezonul de iarna.
In sezonul rece, pielea este predispusa la aparitia de eczeme atopice. Frigul si vantul deterioreaza aspectul pielii noastre si astfel pot aparea diferite afectiuni dermatologice. De aceea este recomandata o ingrijire mai atenta, folosirea unor creme hranitoare si protejarea acesteia de frig si vant.
Hiperkeratoza Foliculara (pilara) este o afectiune foarte des intalnita si se caracterizeaza prin mici papule (bubite) de mici dimensiuni, aspre la palpare, prezente preponderent la nivelul membrelor. Apare adesea in sezonul rece, cand uscaciunea pielii este accentuata.
Pentru diagnostic si tratament se recomanda vizita la medicul specialist. Doamna doctor Cristina Medeleanu este Medic Specialist Dermatolog este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si profeseaza in cadrul clinicii noastre.
 Stim ca sanatatea este cel mai de pret dar pe care il poti primi, de aceea la Therapy Room vei gasi o rezolvare pentru orice problema cu care te confrunti.
Therapy Room este mai mult decat un centru medical unde ai acces la servicii specializate pentru întreaga familie. Ne place să numim acest loc Institutul de Vindecare, unde tu ești întotdeauna în centrul preocupărilor noastre.
Echipa Therapy Room este formată din medici atenți și amabili care îți sunt alături la fiecare pas. Ajutați de echipamentele moderne și de un cadru multidisciplinar bine organizat, specialișii noștri îți oferă tratamente personalizate în funcție de nevoile tale fizice și emoționale. Aplicăm întotdeauna metode integrative de evaluare, diagnosticare și tratament adaptate fiecărui caz în parte.
Pentru a contribui la starea de bine a pacienților noștri ne bazăm pe o abordare holistică. Astfel, suntem alături de tine de la prima consultație până la ultima întâlnire și îți oferim toată atenția pe care o meriți.
Medicii din cadrul Institutului nostru abordează lucrurile altfel. Credem în tratamente inovatoare și propunem de fiecare dată remedii special create pentru nevoile fiecărui pacient.
Specializările personalului nostru acoperă o gamă largă de ramuri medicale. Avem grijă de inima, corpul, mintea ta dar și de sentimentele și gândurile tale. În plus, prin intermediul terapiilor anti-îmbătrânire, organismul tău va dobândi putere în fața trecerii anilor.Indiferent dacă dorești să previi, să tratezi sau să vindeci o problemă de sănătate, fiecare membru al familiei tale este primit cu brațele deschise la Therapy Room.
Ne gasiti pe Str. Johann Strauss 2A(zona Floreasca) situata in Floreasca. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0753541087