Cele mai bune plase de tantari

0
382

Cum dupa cum bine stim, dupa terminarea sezonului ploios din primavara, va urma o explozie a inmultirii insectelor de tot felul: tantari, muste, greieri, fluturi de noapte, etc.
Pe langa faptul ca aceste insecte sunt deranjante si inestetice, tantarii sunt si raspunzatori de raspandirea multor boli infectioase, unele chiar mortale!
Daca primariile vor avea sau nu bugetul necesar dezinsectiilor pe toata durata verii, este de datoria noastra sa ne protejam caminul de invazia acestor insecte daunatoare.
 
Plasele de insecte – cea mai buna metoda de combatere a tantarilor
 
Plasele de tantari reprezinta de departe cea mai buna solutie de protectie atat in impotriva tantarilor, cat si impotriva insectelor de tot felul: albine, viespi, muste, fluturi de noapte, tauni si oricare alte zburatoare care intrand pe geam ne poate ruina somnul sau rutina zilnica.
Plasele de tantari, sunt cu mult mai eficiente, mai sanatoase si pe termen lung mai economice decat utilizarea insecticidelor traditionale: spray-urile de tantari, pastile de tantari, alte pulberi si solutii, etc.
In plus, anumite substante chimice din compozitia insecticidelor pot avea efecte adverse (alergice sau iritatoare) asupra copiilor mici, a animalelor de companie sau a adultilor.
 

 Cele mai bune plase de tantari pentru geamurile termopan sunt acele plase de tantari tip rulou. Spre deosebire de plasele de insecte clasice (cu prindere in balamale), acest tip de plase sunt mai rezinstente la vant, mai durabile durabile in timp si mult mai usor de manevrat si intretinut.
In plus, pe perioada iernii si a vanturilor puternice, ele nu necesita demontare. Plasele de insecte rulou, pot fi ridicate in caseta montata deasupra ferestrei si coborata doar atunci cand este reala nevoie de protectia acesteia.
Astfel nu trebuie sa va mai faceti griji ca plasa poate fi luata de vand, rupta de zapada, dezmembrata de inghet etc.
 

 
Compania TermPro, avand personalul calificat si cu o experienta de peste 10 ani in domeniul geamurilor termopan si tamplariei PVC, asigura solutii profesionale de achizitie, montaj si reparatii pentru orice tip de plase impotriva insectelor.
Utilizam doar materiale, profile si accessorii de cea mai buna calitate. 
Pentru un deviz gratuit si oferta personalizata puteti un reprezentant al companiei TermPro la
Telefon: 0767-909.076 sau direct pe site-ul termpro.ro