Camasi in tendinte de la Otto Hermann

0
252

Camasile sunt fara doar si poate articole de imbracaminte de adaugat in garderoba. Sunt cele care duc eleganta la un alt nivel, subliniind totodata senzualitatea si feminitatea purtatoarei. Optiuni interesante prin modelele sub care se prezinta sunt camasile de alcatuiesc colectia propusa pentru acest sezon de Otto Hermann, magazinul unui designer renumit, apreciat pentru perspectiva inovatoare ce o are asupra garderobei feminine in lumea de azi.
Camasile de dama de la Otto Hermann – piese de rezistenta in gareroba de primavara
Simplitatea este de apreciat si cu atat este mai interesanta o camasa care, desi simpla, atrage prin detalii minimaliste ce o transforma in piesa de rezistenta a garderobei pentru primavara.
Astfel, modelele dintre care pot alege cele interesante, disponibile pe www.ottohermann.com, ies in evidenta, prin succesul cu care se pot integra in stiluri si tinute variate.
O camasa cu guler cret, spre exemplu, reprezinta o varianta optima pentru cele mai conservatoare, care doresc sa se impuna prin seriozitate si rafinament. Simple, dar totodata complexe, cele ce se regasesc pe site-ul mentionat sub acest tipar sunt adorate de publicul feminin.
Tot din categoria camasi dama de la Otto Hermann, deosebita prin aspect si imprimeu, este camasa cu buline si funda. Unica din punct de vedere al stilului, in colectia designerului, aceasta este biletul reprezentantelor feminine spre a alcatui tinute remarcabile. Permite o asortare diversificata, vizand in principal articolele monocrome sau in culori pastel, pale.
Intrucat zilele calduroase deja se resimt, o alegere de bifat se refera la camasa cu pliuri si maneci scurte. Si aceasta, ca si cea in culoare intensa – corai, sunt recomandari pentru tinute de senzatie, ce ies in evidenta intr-un mod placut.
Mai multe solutii privind garderoba de primavara, respectiv colectia de camasi poate fi vizualizata de publicul feminin interesat pe ottohermann.com.