Biroul Senior Software din Cluj aniverseaza 5 ani de activitate

0
260

Senior Software aniverseaza 5 ani de la deschiderea sediului din Cluj. Activitatea echipei locale a inceput oficial in 2014, iar pana in prezent a implementat solutii software customizate la peste 50 companii din judete precum Cluj, Timisoara, Arad, Bihor, Hunedoara, Alba etc.
Companiile din vestul Romaniei care au ales sistemele Senior Software activeaza in industrii variate precum:  Logistica, Automotive, Materiale de constructii, Materiale plastice, Mobila & Decoratiuni, Birotica & Papetarie, Utilaje & Echipamente, Scule & Unelte, Electrice & Electronice, FMCG, Farma si nu numai.
“Piata companiilor de productie si distributie din zona acoperita de punctul din Cluj este in continua expansiune, iar managerii de business observa din ce in ce mai mult nevoia sistemelor de automatizare personalizate in functie de nevoile specifice ale afacerii. Digitalizarea si industrializarea sunt concepte familiare clientilor nostri care isi doresc sa ramana competitivi, iar noi suntem aici pentru companiile clujene care isi doresc sisteme software moderne, integrate, menite sa eficientizeze activitatile de business”, a explicat Gabriel Ursu, Area Sales Manager in cadrul Senior Software.
Printre companiile din Cluj care au ales solutiile Senior Software se numara branduri de renume precum:
Bauder Romania

– Cu ajutorul sistemelor ERP si Business Intelligence, furnizorul de acoperisuri urmareste mai usor situatia incasarilor si creeaza analize de business complexe:

“Odata cu cresterea volumului de vanzari, implementarea unei solutii ERP a devenit o necesitate. Aveam nevoie de rapoarte emise intr-un timp mult mai scurt, cu informatii la zi si cu date relevante si la obiect. Experienta pe piata si validarea data de alte companii ne-au convins sa colaboram cu Senior Software. Totodata, am apreciat know-how-ul si profesionalismul echipei care ne-a ajutat sa intelegem cum se poate adapta sistemul in functie de necesitatile companiei”, a declarat Abram Arpad – Director General Bauder Romania.
Antares Romania –
Cel mai mare producator national de scaune ergonomice a implementat solutiile Senior Software pentru managementul fabricii, de la planificarea productiei (APS) si a necesarului de materiale (MRP) pana la urmarirea in timp real a productiei si a indicatorilor de performanta ai fabricii (MES).
“Solutia de management al productiei ne-a convins prin compatibilitatea cu modul nostru de lucru, iar dupa analiza facuta impreuna cu echipa Senior Software, am putut identifica oportunitati noi. O vom utiliza pentru a reduce costurile de productie si pentru a furniza cu usurinta informatii utile si mai precise clientilor si partenerilor”, a declarat Laczko Hunor – Director de productie Antares Romania.
SamMills Distribution
– Distribuitorul de FMCG a ales un pachet integrat de solutii software care sa acopere toate componentele afacerii. Astfel, au ales sistemele ERP – pentru managementul resurselor companiei, SFA – pentru automatizarea activitatilor agentilor de vanzari, WMS – pentru managementul depozitelor si BI – pentru analiza si raportare avansata.
“Solutiile informatice de la Senior Software ne-au convins ca sunt ceea ce compania noastra are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul ca ne-au oferit acces la o solutie integrata a fost un aspect decisiv in luarea deciziei de colaborare”, a declarat Petronel Rus – Director General SamMills Distribution.
Jollycontor
– Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimeaza ca cele doua sisteme implementate (SeniorERP si SeniorVisualBI) vor determina o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor datorita automatizarii operatiunilor si a monitorizarii acestora in timp real.
“Pachetul de solutii Senior Software iti permite sa controlezi de la macro la micro o buna parte din operatiunile firmei si sa realizezi cu usurinta orice centralizare, raport sau analiza. Este un tool exceptional! Totodata, solutia de BI ne permite sa construim dashboard-uri din mai multe rapoarte, un aspect care este extrem de important, mai ales cand vrei sa prezinti mai multe date intr-un singur loc pentru aprobarea unui buget sau a unui proiect”, a declarat Paul Ivanciuc – Manager Operatiuni Jollycontor.
 
Despre Senior Software
Fondata in 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.
Senior Software a pornit business-ul cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din aproximativ 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania.