Ai o afacere online si planuiesti urmatoarea mutare? Iata in ce situatii te poate ajuta un curs SEO!

0
259

De unde stiu ca am nevoie de un curs SEO?
In cele mai multe cazuri, daca vrei sa scrii articole care sa genereze trafic organic, ar trebui sa ai putina experienta in SEO. Asadar, daca in urma cu doar cativa ani puteai face o postare pe blogul personal, iar traficul venea automat, in prezent toate industriile depind mai mult sau mai putin de SEO.
Astfel, este foarte probabil ca, indiferent de piata sau domeniul in care iti desfasori activitatea, companiile mari sa faca deja SEO pe numeroase cuvinte cheie, pentru obtinerea cat mai multor pozitii in top. Adevarul este ca, daca te-ai decis abia acum sa investesti in SEO, ai ajuns destul de tarziu, iar petrecerea este deja in toi! Altfel spus, va trebui sa ai un bagaj complet de cunostinte SEO pentru a face fata competitiei.
Desigur, putem lua in calcul si varianta in care ai cunostinte despre SEO, insa rezultatele intarzie sa apara. Din acest motiv, iti prezentam 5 motive pentru care sa te inscrii la un curs SEO din Bucuresti:
1. Produci mult continut, insa traficul este stagnant
Poate ca produci continut saptamanal, insa acesta nu te ajuta la cresterea organica a traficului. Daca acesta este si cazul tau, nu dispera: avem vesti bune pentru tine! Practic, ai continutul la indemana, insa tot ce trebuie este sa il faci vizibil si altor persoane. Recent, JediSEOSchool a lansat primul curs SEO Bucuresti, care prezinta in detaliu metodele potrivite pentru a atrage trafic.
2. Ai un trafic bun, insa nu ai conversii
In cazul in care ai un site bine pus la punct, care se bucura de trafic, insa ai vanzari foarte mici, acest lucru se datoreaza cel mai probabil faptului ca nu functioneaza strategia de cuvinte cheie pe care ai ales-o. Astfel, investitia intr-un curs SEO isi gaseste justificarea, deoarece vei invata sa monitorizezi pozitia cuvintelor cheie, aceasta fiind o parte esentiala din strategia SEO).
3. Obisnuiai sa ai foarte mult trafic, insa acesta s-a micsorat
Aceasta problema este foarte des intalnita, iar principala cauza este aceeea ca SEO nu sta pe loc. La fiecare cateva luni sau chiar saptamani, algoritmul Google se schimba. Astfel, daca te inscrii la un curs SEO in Bucuresti, vei afla care sunt ultimele schimbari din domeniu.
4. Crezi ca domeniul tau de activitate face exceptie de la regula, neavand nevoie de SEO
Multi antreprenori isi pun aceasta intrebare: functioneaza SEO pe domeniul meu de activitate? De foarte multe ori am auzit afirmatia: „Sigur, SEO functioneaza pentru alte business-uri, insa al meu este diferit”. Majoritatea industriilor sunt accesibile din perspectiva optimizarii, dar vei afla exact cum sa implementezi aceasta strategie doar la un curs SEO, prezentat de catre o persoana cu experienta necesara. Astfel, cu putin antrenament, multa determinare si o strategie concreta, vei putea ajunge in topul cautarilor Google indiferent de domeniu.
5. Nu stii exact cum sa dezvolti strategia de cuvinte cheie
Cu atatea programe si aplicatii care promit rezultate, este greu sa ne orientam catre un planner de cuvinte cheie care ne va ajuta in strategia pe termen lung. Conteaza CPC? Cu ce difera SEMrush de Moz sau Ahrefs? Chiar functioneaza Google Keyword Planner? Vei primi raspunsul la toate aceste intrebari odata ce te vei inscrie la cel mai complex curs SEO din Bucuresti, initiat de JediSEO School.
Bonus: Cum sa generezi backlink-uri pentru continutul tau?
OK, deci ai bifat toate cerintele descrise mai sus, esti expert in strategia de cuvinte cheie, iar continutul generat de tine este de calitate. Cu alte cuvinte, esti expert pe partea tehnica, insa rezultatele intarzie sa apara. Stii ca poti obtine o pozitie mai buna, insa nu stii cum sa obtii backlinkuri de calitate.Un curs SEO bine pus la punct iti va expune indata si cealalta variabila a universului SEO, fara de care acesta nu poate obtine rezultate: marketing-ul!
Astfel, nu doar ca vei avea continut de calitate si un site bine pus la punct, dar la acest curs SEO din Bucuresti vei invata si acele tehnici de marketing care te vor ajuta cu adevarat, alaturi de exemple elocvente. Beneficiezi astfel de experienta persoanelor care au trecut deja prin aceste obstacole, depasindu-le de fiecare data!