Cele mai bune oferte de licențe software de Black Friday 2022

0
235

Noiembrie este cunoscută drept luna reducerilor. Și cu un motiv! Știm cu toții că Black Friday este cel mai mare eveniment de vânzare al anului.

Deoarece vânzători din diferite domenii participă la vânzare, Black Friday este, de asemenea, cea mai bună zi pentru a găsi niște oferte de software tentante. Actualizarea programelor de calculator în acel moment este cea mai bună opțiune!

Cum să beneficiezi de ofertele de Black Friday pentru software?

În primul rând, marcați 25 noiembrie 2022 în calendarul dvs. Aceasta este data vânzării de Vinerea Neagră a Licencedeals.com, site-ul de încredere pentru licențe software. În al doilea rând, pregătiți-vă lista de cumpărături în prealabil pentru a obține software-ul dorit la cel mai bun preț. Nu în ultimul rând, nu uitați să faceți cumpărături online în ziua respectivă! Vizitați site-ul pe 25 noiembrie, deoarece produsele populare pot rămâne fără stoc în timpul zilei.

Dar nu vă faceți griji! Chiar dacă ratați Black Friday, Cyber Monday este chiar după colț! Este al doilea eveniment de top din lumea comerțului electronic. Și mai mult, LicenceDeals a pregătit oferte pentru o întreagă Cyber ​​Week!

La ce reduceri la software să vă așteptați în Black Friday și Cyber Week?

Black Friday va dura 24 de ore. Licencedeals.com va oferi reduceri substanțiale de până la 50% la produse software binecunoscute și căutate. Deci, clienții vor economisi bani în timpul celei mai mari vânzări a anului!

Pentru cei care au ratat această oportunitate de a cumpăra de Black Friday, am pregătit o altă ofertă tentantă: Cyber ​​Week începe neapărat după Vinerea Neagră și va dura în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2022. Reducerile vor fi de până la 40%, iar clienții vor avea ocazia să facă cumpărături pentru o săptămână întreagă în loc de doar o zi!

Ce va fi la reducere pentru campania noastră de Black Friday?

Răspunsul la această întrebare va atrage toată lumea: toate produsele de pe site-ul LicenceDeals vor avea reduceri atractive de până la 50%! Clienții vor primi software licențiat de renume mondial la cele mai bune prețuri ale anului.

Cel mai popular sistem de operare – Windows – va avea reduceri de până la 40% la Windows 10 Professional și 35% la toate edițiile disponibile de Windows 11. Alte versiuni vor fi și ele la reducere, bucurându-se de diverse reduceri.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei suită Office pentru acasă sau la biroul, puteți achiziționa cu reduceri tentante. Am pregătit ofertei pentru toate versiunile și edițiile Microsoft Office și soluția multiplatformă a MobiSystems – OfficeSuite.

Puteți alege atât licențe perpetue, cât și licențe de abonament în funcție de nevoile și preferințele dvs. Reducerile sunt de până la 50% la Microsoft Office 2016 Home & Student, 25% la Microsoft Office 2019 Home & Business și Microsoft Office 2021 Professional Plus. Consultați site-ul LicenceDeals și veți găsi suita de birou potrivită pentru dvs.!

Programele antivirus oferite de LicenceDeals se vor ocupă de securitatea cibernetică a dispozitivelor dumneavoastră. În Black Friday, puteți căuta în mod profitabil soluții de la liderii din industrie Norton și Kaspersky la prețuri reduse.

Aveți nevoie de software pentru planificarea proiectelor, crearea de diagrame, conversie PDF sau instrumente profesionale de proiectare? Veți găsi totul pe site-ul nostru! LicenceDeals vă oferă oferte excelente pentru MS Project, MS Visio, PDF Extra, Adobe Acrobat, Photoshop, Illustrator și Creative Cloud.

Windows Server este un sistem de operare pentru servere de clasă enterprise. Acum puteți achiziționa această categorie de OS direct din magazinul nostru online de Black Friday cu o reducere de până la 30%. Dacă nu găsiți soluția Windows Server pe care o căutați pe site-ul nostru, contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Pentru stocarea securizată în cloud, LicenceDeals oferă o reducere la MobiDrive, o platformă securizată de stocare în cloud de la MobySystems. Trebuie să verificați și pachetele noastre  Windows+Office dacă doriți să economisiți și mai mult.

Ultimul, dar nu cel din urmă! Pentru Licențe software pre deținute cu certificat (CPO), contactați-ne pentru prețuri și condiții speciale.

Black Friday este cel mai mare eveniment de vânzări al anului, cu o reducere medie de 37%. Ofertele de software de la LicenceDeals.com beneficiază de o reduceri de până la 50% în data de 25 noiembrie. Apoi, vă puteți bucura de chilipiruri de până la 40% REDUCERI pentru Cyber Week.