Vrei sa ai o bucatarie eficienta? Afla cum alegi cele mai bune baterii bucatarie

0
290

De aceea, cand vine vorba de baterii bucatarie, alegerea cea mai potrivita poate sa te puna sub dificultate, deoarece nu toate investitiile de acest gen iti pot facilita viata si munca.Luand in considerare faptul ca daca vorbim de baterii bucatarie, vorbim de o adevarata dezvoltare si evolutie de-a lungul timpului, pentru a alege cele mai potrivite elemente de acest tip este nevoie de o minima cunostiinta a produsului. Mai mult decat atat, este evidenta complexitatea ridicata pe care o are acest tip de batere in raport cu, de exemplu, chiuvetele si bateriile din baie, care nu au acelasi scop pentru dumneavoastra. Astfel, indiferent ca esti in mijlocul unui proces de renovare al bucatariei sau doar te-ai saturat de vechea baterie care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, ghidul de mai jos este destinat sa te ajute sa faci cea mai buna alegere de baterii bucatarie, in care sunt cuprinse elementele cele mai importante de care trebuie sa tii cont.Ce trebuie sa stii despre baterii bucatarie?1. Tipul baterieiInainte sa faci achizitia dorita, trebuie sa ai in vedere ca exista doua tipuri de baterii bucatarie: cele care pot fi montate pe perete si cele care pot fi montate pe chiuveta. Alegerea cea mai potrivita va fi in functie de bucataria si nevoile tale. In cazul in care doresti sa schimbi bacteria veche, vei fi obligat sa continui cu acelasi tip pe care l-ai avut inainte. Totusi, daca abia acum te muti intr-o casa noua sau daca esti dispus sa faci renovari majore, poti opta fie sa asezati bateria deasupra chiuvetei, pe perete, fie direct pe chiuveta, de blat. 2. Materialele utilizatePoate unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare, materialul din care sunt confectionate aceste baterii bucatarie, trebuie sa fie rezistent, ca aceasta sa aiba o durata de viata cat mai lunga, mai ales pentru a nu modifica propritatile apei. Cu totii vrem ca in momentul in care facem o investitie aceasta sa fie pe termen lung, asa ca tine cont de materialul din care este facuta bateria. Asadar, alege inoxul si fereste-te de plastic, pentru a beneficia de fiabilitate si rezistenta la cat mai multi factor de uzura.
3. Tipul de manerLa fel de importante sunt si manerele de baterii bucatarie. In principal, exista manere cu unul sau doi robaneti si cele cu senzor. Manerul cu doi robineti este recomandat datorita usurintei cu care poate fi instalat, fiind atasat direct de tija sau plasat lateral de aceasta. Cel cu senzor este benefic pentru locuintele cu copii mici, deorece pot fi evitate accidenele, sau chiar pentru persoanele cu dizabilitati, fiind foarte usor de utilizat.
4. Functii specialeDaca iti doresti o bucatarie performanta, unele baterii bucatarie au functii speciale care iti vor facilita foarte mult munca. De exemplu, unele detin un sistem de filtrare a apei, iar altele au capacitatea sa redea mai multe tipuri de apa potabila, reprezetand ultima tehnologie in domeniu. Astfel, poti avea nu doar o baterie de bucatarie, ci un purificator de apa, in functie de nevoile tale.De unde poti achizitiona baterii pentru bucatarie de calitate superioara?Daca esti sigur ca esti pregatit sa faci o noua investitie pentru bucatarie, www.baterii-lux.ro te asteapta aici  cu cele mai bune oferte de baterii bucatarie, pentru a transforma activitatile din bucatarie in ceva nu doar util, ci si placut. Poti contacta specialistii magazinul la numarul de telefon 0721482872 sau e-mail office@baterii-lux.ro.