Vanzari Electronice Telecoms – pentru specialistii in fibra optica si nu numai

0
208

 
Ce este fibra optica
 
Cablurile din fibra optica sunt formate la interior din fire extrem de subtiri de sticla sau plastic, fiecare putand avea pana la cateva sute de astfel de fire. Semnalele luminoase transmise prin fibra optica sunt acum principala cale de a transmite informatiile pe distante incredibile. Nicio interferenta electromagnetica nu le afecteaza, sunt extrem de sigure, fiind utilizate chiar si in domeniul militar.
 
Fiecare fir de fibra optica este mai subtire decat un fir de par uman, iar impulsurile luminoase trecut prin unul singur pot transporta pana la 25.000 de apeluri telefonice, un cablu intreg practic putand suporta milioane de apeluri. In ceea ce priveste domeniul medicinei, fibra optica se foloseste in interventii minim invazive, unde medicul investigheaza interiorul organismului.
 
Pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/ gasesti o varietate de de cabluri, aparatura profesionala si alte elemente si accesorii auxiliare pentru cei care se ocupa de instalarea fibrei optice. Se regasesc in cadrul site-ului atat cabluri cu fibra optica pentru interior, cat si pentru exterior, rezistente in fata intemperiilor, a rozatoarelor si in fata intinderii.
 
Aparatele de sudura a fibrei optice, precum cele de la Fujikura sunt destinate segmentului de telecomunicatii, sunt extrem de rapide, fiabile si robuste, fiind rezistente la praf, socuri sau umiditate. Cand cauti aparate de sudura fibra optica, cei de la Vanzari Electronice Telecoms dispun de modele de inalte standarde calitative.
 
Acestea pot realiza pana la 5000 de suduri cu o singura pereche de electrozi, durata unei suduri este redusa, dispun de un afisaj modern LCD, este usor de transportat si vine cu o masa de lucru inclusa in geanta pentru a usura procesul sudurii.
 
Intra pe site-ul oficial www.vanzari-electronice-telecoms.ro, pentru a achizitiona produse calitative si durabile.
 
Contact: sc.vet.srl@gmail.com