Un cadou interesant pentru orice fel de ocazie!

0
247

Vreți să dăruiți un cadou mai interesant unei persoane foarte dragi? Ceva unic, dedicat în mod special acelei persoane. Va putea fi purtat mult timp și nu este deloc un lucru obișnuit sau comun.

            Există bijuterii în România care realizează lucruri foarte frumoase pentru tineri, atât pentru fete cât și pentru băieți. Există chiar bijuterii care realizează  cadouri și pentru cupluri de prieteni sau pentru cupluri soț/soție.

            O brățară fină, frumos gravată sub formă de bănuț sau plăcuță din argint de cea mai bună calitate poate fi oferită cadou oricărei persoane foarte apropiate. Din punctul de vedere al prețurilor, nu sunt deloc mari. În funcție de model și de perioadele de oferte speciale, prețurile variază între 70-260 de lei.

            Brățări gravate

            Sunt elegante, fine și de foarte bună calitate, cele comercializate de către magazinul Onixbox.ro. Pot fi cu șnur sau din piele, pot fi cu bănuț de argint 925, marcat, sau cu plăcuțe. Gravarea mesajului sau a fotografiei se realizează cu aparatură de tip laser care gravează foarte frumos. Nu dispare în timp textul imprimat și este și foarte estetic.

            Pentru domni, puteți opta pentru o brățară bărbătească piele și plăcuță Argint 925, personalizată 25 mm. Este un model de brățară foarte modernă, potrivită pentru orice fel de aniversare. Este disponibilă în momentul de față în două culori negru și respectiv, maro. Plăcuța de argint 925 are dimensiunea de 25×8 mm și închizătoare lob ster tot din Argint 925. Dimensiunea brățării este diferită. Pe site veți găsi toate dimensiunile disponibile din oferta actuală.

            Fiecare produs cumpărat prin intermediul magazinului online Onixbox.ro este foarte frumos ambalat într-o cutie Premium și într-o pungă specială pentru cadouri. De asemenea, din partea firmei veți primi și o felicitare care va fi inscripționată cu un text ales de dumneavoastră, la alegere.

            Pentru acest produs, prețul este de 260 de lei. Transportul va fi complet gratuit în acest caz.

            Tot pentru domni, vă mai recomandăm și modelul de bratara argint barbati, personalizată cu șnur reglabil. Este un model mai simplu dar foarte elegant. Brățara este reglabilă. Poate fi inscripționată la cererea dumneavoastră. Pentru acest lucru nu va trebui să plătiți nimic în plus, bineînțeles.

            Ambalarea se va realiza la fel ca și la modelul precedent. Prețul acestui produs va fi de doar 160 de lei.

            Pentru doamne, modelele de bratari argint femei sunt asemănătoare. Pot fi oferite la aniversarea prietenei, soției, a copilului sau pentru părinți și rude. Deoarece sunt foarte bine lucrate, mai mult ca sigur că vor fi și apreciate. Oferta  mai include și alte categorii de produse la fel de frumoase, care pot reprezenta un cadou interesant.

            Este vorba despre lănțișoare personalizate din inox sau din argint, despre brățări nautice, despre lănțișoare personalizate sau cadouri pentru cupluri. Simple, de efect și de foarte bună calitate, personalizate cu un text sau o fotografie, nu vor fi uitate prea repede de persoanele aniversate.             Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați unul din reprezentanții companiei, care vă va oferi toate informațiile necesare de care aveți nevoie. Onixbox.ro este locul de unde puteți alege în acest moment, cel mai frumos cadou.