Servicii profesionale de traduceri tehnice

0
230

Acuratetea serviciilor de traduceri tehnice este o caracteristica de o mare importanta deoarece, in caz contrar, se pot produce diverse confuzii si evenimente neplacute, consecinte ale informatiilor gresit transmise.
Traduceri tehnice realizate la Biroul de traduceri Inova
In ceea ce priveste traducerile tehnice pe care echipa biroului de traduceri Inova le realizeaza se pune accent atat pe cunoasterea limbii din care sau in care este efectuata traducerea, cat si pe intelegerea in amanunt a domeniului din care textul face parte. Sunt principii dupa care specialistii biroului de traduceri Inova se ghideaza, intrucat doar in acest mod poate fi realizata o traducere corecta care sa transmita in mod precis intregul continut tehnic.
Certificatul de traducator pentru o anumita limba si experienta profesionala in domeniul tehnic sunt principalele criterii pe care Inova Translations le impune traducatorilor sai.
Traducerile tehnice cuprind domeniul electric, energetic si al constructiilor, dar si industrii precum cea petroliera sau automobila. Printre textele care se incadreaza aici si pe care expertii le-au intalnit de-a lungul experientei din sfera acestor domenii se numara:
–        Manualele de utilizare si caietele de sarcini;
–        Instructiunile tehnice, licentele si procesele-verbale;
–        Cartile auto de identitate, taloanele auto si permisele de conducere;
–        Instructiunile de intretinere a diferitelor dispozitive sau masinarii si documentatia privind protectia muncii;
–        Brosurile tehnice, procesele tehnologice si certificatele de garantie;
–        Planurile cadastrale, certificatele de urbanism si autorizatiile de construire.
Insa, indiferent de specificul documentului pe care clientii biroului il doresc tradus, echipa va fi pregatita intotdeauna sa realizeze o traducere clara si precisa.
Inova Translations, o firma de traduceri de incredere
Increderea ca serviciile oferite sunt de calitate si definite de profesionalism, pe care biroul de traduceri Inova doreste sa o transmita clientilor sai este sustinuta de procesul atent si riguros prin care isi selecteaza traducatorii. Acestia sunt testati inainte si alesi pe baza pregatirii didactice pe care o au si a experientei profesionale, reusind astfel sa reuneasca o echipa pregatita sa ofere traduceri tehnice si nu numai in si din peste 30 de limbi.
Documentele finale transmise clientilor sunt verificate cu atentie pentru a obtine un procent complet de corectitudine. Intreaga echipa este constienta de necesitatea de a oferi servicii ireprosabile, pentru ca fiecare client sa fie multumit si sa isi mentina increderea in acest birou.
Printre clientii biroului de traduceri Inova se numara atat persoane fizice, cat si companii care insumeaza mai multe domenii de activitate. Din acest motiv activitatea firmei este concentrata pe posibilitatea de a pune la dispozitia acestora o gama completa de servicii. Pornind de la traducerile din domenii variate, de la economic si pana la medical, si continuand cu serviciile de traducere, dar si de interpretare sau colationare, echipa este pregatita sa raspunda tuturor solicitarilor la nivelul asteptarilor.
Despre biroul de traduceri Inova
Inova Translations este un birou de traduceri care asigura servicii de traducere pentru diverse domenii, printre care cel juridic, economic, tehnic, literar, medical sau IT. Traducatorii care fac parte din echipa Inova Translations sunt seriosi si dedicati, avand o pregatire didactica superioara si o generoasa experienta in domeniu.