SendSMS preia portofoliul de clienți al Tydo Telecom (fost Xpert Messaging)

0
292

În urma acestei preluări, s-a decis ca toate procesele existente în cadrul TydoTelecom să rămână neschimbate, urmând ca orice modificare sau serviciu nou să fie puse în aplicare numai după o analizã aprofundată și cu acordul ambelor părți.
TydoTelecom, reprezentanța din România a companiei CellAct LTD (înființată în anul 2000 în Israel), este un important furnizor de servicii inteligente de transmitere a mesajelor în rândul organizațiilor și societăților. Societatea oferă soluții profesionale și dedicate de transmitere a mesajelor: mesaje mobile (SMS), mesaje electronice (Newsletter) dar și mesaje de marketing online prin intermediul paginilor de destinație  (Landing Page).
SendSMS.ro este una dintre cele mai cunoscute companii românești din domeniul notificărilor prin SMS. Serviciile propuse de companie includ în prezent trimiterea notificărilor prin SMS sau Viber, urmând ca în viitorul apropiat la acestea să se adauge și alte canale precum : WhatsApp, Telegram sau Facebook Messanger. Clienții sendSMS.ro pot beneficia de un mix între aceste canale, în funcție de preț, de preferințele clientului sau, de ce nu, de preferințele destinatarilor.
Activând pe piața de SMS Marketing din România din 2009, Agenția SendSMS deține o bogată experiență în domeniul notificărilor prin SMS și a serviciilor de publicitate mobilă. Compania oferă o platformă de comunicare completă, în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom si Digi. Clienții sendSMS au posibilitatea de a livra mesaje în peste 170 de țări din lume.
De-a lungul timpului, SendSMS colaboreaza cu cele mai importante platforme e-commerce SaaS din țară (ContentSpeed, ShopMania, While1, GoMag), dar și cu cei mai importanți jucători pe piața e-commerce (eMag, Carrefour, Auchan, Aoro, Miniprix, Floria, Elefant, Vivre), oferind servicii de notificare prin SMS adaptate nevoilor vanzatorilor și clienților.
Tydo Telecom asigura ca odata cu preluarea activitatilor curente de sendSMS.ro, toate procesele operationale sunt tratate cu maximă responsabilitate și profesionalism.
Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina http://www.sendsms.ro