Securizeaza-ti reteaua de date cu tunele VPN SSL de la Itexchange Consulting Serv

0
247

In toate aceste situatii, toate informatiile care sunt primite si transmise prin intermediul retelei de date pot fi accesate de persoane neautorizate daca securitatea nu este la standarde corespunzatoare. Pentru a te putea bucura de cel mai ridicat nivel de securitate cu privire la reteaua de date a afacerii tale iti propunem tunele de securitate VPN SSL .
Aceste tunele de securitate VPN SSL sunt acele retele virtuale private (din engleza Virtual Private Network) care sunt criptate folosind protocoale Secure Sockets Layer (SSL) pentru securizarea comunicarii in mediul online. O astfel de retea virtuala privata functioneaza de fapt ca o subretea a unei retele publice.
Altfel spus, in cadrul unei retele publice care de obicei nu este foarte sigura este creata o alta retea privata independenta de reteaua publica si care nu este accesibila persoanelor neautorizate. Astfel, cei care sunt conectati la un tunel de securitate VPN SSL beneficiaza de toate avantajele unei retele dedicate, doar ca aceasta retea este una virtuala, fizic fiind legata la reteaua de baza.
Pentru ca in ziua de astazi mai toate afacerile cauta sa fie prezente in mediul online, costurile cu o infrastructura IT pot fi destul de mari. Dar daca optezi pentru o retea de tip VPN SSL vei reusi sa beneficiezi de securitate sporita pentru reteaua de date a afacerii tale si in acelasi timp de costuri mult reduse.
Datorita faptului ca o retea virtuala privata este configurata pe reteaua de baza de care este fizic legata, costurile sunt mult mai mici comparativ cu o retea privata independenta fizica. Dar din punct de vedere al gradului de securitate si anonimat pe care un tunel de securitate de tip VPN SSL le ofera, acestea sunt exact la acele standarde ca in cazul retelelor private dedicate.
Ce mai astepti pentru a beneficia de toate avantajele pe care o retea VPN SSL le ofera in materie de securitate pentru reteaua de date a afacerii tale? Ia legatura cu cei de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV pentru configurarea unei astfel de retele si astfel angajatii tai, clientii si colaboratorii vor avea siguranta ca toate informatiile vor „circula” in conditii de securitate maxima in mediul virtual.
Mai mult decat atat, ITEXCHANGE CONSULTING SERV poate sa iti ofere astfel de tunele de securitate care sa se preteze exact pe nevoile infrastructurii IT a companiei tale. Echipa de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV este implicata total in orice proiect pentru a asigura succesul oricarei afaceri in mediul online.
Daca vrei sa te bucuri de securitate intre mai multe dispozitive si servere locale, indiferent de complexitatea operatiunilor pe care le desfasori, atunci solutia de tunele de securitate a unei retele virtuale private de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV este cea mai buna alegere. Pentru mai multe detalii privind serviciile ITEXCHANGE CONSULTING SERV acceseaza www.itexchange.eu.