RomTractari va pune la dispozitie numeroase servicii de tractari integrate si sustenabile.

0
259

De catre cine este reprezentata compania RomTractari? De catre o familie care a apelat la servicii de tractari auto, insa nimeni nu a putut sa ne satisfaca cerintele si sa aiba echipamente performante necesare acestui tip de serviciu si am dorit sa facem o schimbare. Acesta a fost primul pas spre construirea unei societati care sa reprezinte 3 calitati majore: rapiditate, calitate si profesionalism.
RomTractari este una dintre cele mai integre si profesionale firme de tractari din intreaga tara. Ne laudam cu o multime de servicii pe care le indeplinim conform unor standarde de top, in cel mai scurt timp posibil. Serviciul de tractare, la care folosim Platforma Auto Bucuresti, este cel care ne-a consacrat pe piata auto, insa avem multe alte optiuni viabile pentru toate tipurile de autoturisme, utilaje agricole sau dube. Problemele precum pana de motor, pana de combustibil sau pana de roata sunt rezolvate la locatia dumneavoastra de catre echipa noastra bine instruita pentru a multumi o varietate larga de clienti.
In decursul celor peste 10 ani de activitate, la RomTractari s-a format o familie. Noi suntem cea mai specializata echipa din industrie, iar fiecare angajat isi are un rol prestabilit, pentru ca acestia sa stie de la inceput cum trebuie sa procedeze la fiecare cerinta, dar si pentru ca serviciul sa se desfasoare cat mai rapid, folosind cele mai bune si performante autospeciale.
Echipa RomTractari este renumita atat in Romania, cat si in fiecare tara din Uniunea Europeana pentru profesionalismul cu care se ocupa de fiecare interventie la care este solicitata. Serviciul Tractari auto este cel in care excelam, iar rapiditatea si calitatea echipamentelor noastre ne-au ajutat sa dezvoltam aceasta societate care este apreciata de fiecare sofer care se confrunta cu diferite defectiuni ale automobilului chiar si dupa numerosi ani de activitate. Oferim servicii de tractare pentru vehicule de diferite dimensiuni precum masinile standard, dar si pentru utilaje agricole sau dube. Echipa noastra este pregatita mereu sa va sara in ajutor si sa porneasca la adresa dumneavoastra pentru a incepe manevrele de tractare, pentru ca transportul autovehiculului catre service-ul auto sau chiar catre parcarea RomTractari sa se desfasoare cat mai rapid. Autospecialele noastre sunt verificate lunar pentru a ne asigura ca pot indeplini orice tip de cerinta si pot transporta in conditii sigure orice vehicul, fie ca este vorba de un traseu  lung sau doar de cativa kilometri.
Noi putem sa va ajutam in mutarea aparaturilor voluminoase sau a pieselor auto fragile care trebuie sa fie transportate cu atentie. Experienta in domeniu auto ne ajuta pe zi ce trece sa ne perfectionam si sa ducem la bun sfarsit fiecare cerere a soferilor care se confrunta cu diferite defectiuni ale masinii personale. Incercam sa recunoastem nevoile fiecarui client care ne trece pragul, iar parcarea privata reprezinta o necesitate de care ne-am ocupat in detaliu si am putut s-o transformam in realitate. Un numar mare de soferi ne-au cerut acest serviciu, iar noi am reusit sa le indeplinim cerintele, astfel soferii isi pot stationa masina pe o perioada de timp nelimitata in incinta parcarii noastre private care este prevazuta cu agenti de securitate, dar si cu camere de supraveghere care functioneaza Non-Stop pentru a ne asigura ca vehiculul este mereu in stare perfecta.
Un alt serviciu de care ne ocupam este transportul vehiculelor la nivel national. Echipajul nostru si Platforma Auto Bucuresti va pot ajuta sa transportati mai multe vehicule dintr-un oras in altul, in situatiile in care nimeni nu este indeajuns de priceput pentru a va ajuta la aceasta cerinta sau nu aveti increderea necesara de a va lasa masina in mainile unei persoane fara experienta in sofat. Suntem echipati cu o flota de autospeciale care sunt mereu pregatite sa transporte autovehicule pe rute lungi, indiferent de locatia finala, intrucat noi ne desfasuram activitatea pe intreg teritoriul romanesc.
O calitate a RomTractari este aceea ca fiecare client cu care colaboram este prioritatea noastra si facem tot posibilul ca acesta sa fie multumit de serviciile noastre si de durata acestora. Echipajul nostru va respecta intocmai cerintele discutate in prealabil la telefon si se va asigura ca automobilul este transportat la locatia descrisa.
Numeroasele noastre platforme auto deservesc zone din intreaga tara, astfel nu ezitati sa ne apelati indiferent de locatia dumneavoastra, caci noi vom trimite o autospeciala care sa se ocupe de problema dumneavoastra.
Noi, echipa RomTractari, am gandit tarifele cat mai in detaliu pentru ca fiecare client care ne cere ajutorul sa aiba o experienta cat mai placuta la costuri accesibile. Intelegem ca repararea vehiculului poate fi foarte costisitoare, de aceea nu dorim sa depasim bugetul clientilor prin tarife nemotivate. Astfel, pe site-ul nostru puteti analiza lista cu tarifele percepute pentru fiecare serviciu, acestea fiind personalizate in functie de greutatea si dimensiunea autovehiculului, dar si de echipamentele folosite interventiei. Suntem doar la un telefon distanta, iar alegerea sta in mainile dumneavoastra. Pentru a beneficia de servicii de inalta calitate va invitam sa ne apelati in program Non-Stop.
In concluzie, analizand toate cele de mai sus, RomTractari este compania ideala care raspunde nevoilor dumneavoastra si putem ajunge la destinatie in regim de urgenta pentru orice tip de interventie. Numarul mare de clienti multumiti reprezinta garantia seriozitatii cu care ne ocupam de fiecare caz in parte. Indiferent de tipul de serviciu de care aveti nevoie, fie ca este nevoie de Platforma Auto Bucuresti, fie ca aveti pana de roata sau de combustibil. Echipajul nostru este pregatit sa intervina si sa va ajute sa va continuati drumul linistit, fara alte probleme. Nu ezitati sa ne contactati, in program Non-Stop,  la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru unde puteti gasi mai multe despre serviciile enumerate mai sus sau despre celelalte tipuri de interventii rapide de care ne ocupam.
Content written by Ion Ana-Maria