Scaune HoReCa pentru exterior – recomandari de la specialisti pentru o alegere potrivita

0
258

Ne oprim astazi asupra categoriei de produse ce vizeaza scaune horeca pentru exterior, pentru alegerea carora specialistii in mobilier HoReCa de la Secan.ro ofera o serie de recomandari, in vederea unor alegeri inspirate.
Confortul si siguranta in utilizare
Un criteriu deosebit de important privind alegerea unor scaune horeca pentru exterior se refera la confortul pe care acestea il ofera. Cu siguranta in industria ospitalitatii totul este despre experienta de care are parte oaspetele, de cat de confortabil se simte, indiferent daca serveste masa, se relaxeaza sau sta la terasa unui restaurant. Siguranta in utilizare tine la distanta eventualele incidente nedorite, prin urmare aceste doua aspecte trebuie avute in vedere pentru a face oaspetii sa se simta bine si chiar sa revina ori sa recomande la randul lor respectiva unitate.
Materialele din care sunt realizate
Optiunile sunt foarte variate daca vorbim despre tipurile de materiale din care pot fi realizate scaune horeca pentru exterior. Exista chiar posibilitatea combinarii diferitelor tipuri de materiale, pentru a multumi orice exigente, in asa fel incat produsul final sa se potriveasca perfect destinatiei.
Fie ca este vorba de scaune pentru terasa, pentru bar, cafenea sau chiar un restaurant, acestea pot fi realizate din materiale precum: rattan, plastic, lemn natural, metal, pot include si elemente tapitate sau laminate, etc.
Durabilitatea si calitatea materialelor din care sunt realizate scaunele horeca dicteaza in cele din urma si rezistenta acestora, utilizarea pentru o perioada indelungata de timp fara a fi necesare interventii asupra lor, reparatii, restaurare sau inlocuire.
Utile si practice
Atunci cand vorbim despre scaune destinate sectorului HoReCa, acestea trebuie sa se dovedeasca atat confortabile si calitative, cat si utile si practice. Din necesitatea de a putea fi usor mutate, manipulate atat de catre clienti, cat si de catre personalul unitatii, scaunele horeca pentru exterior trebuie sa fie in egala masura usoare, dar si simplu de curatat si intretinut.
Potrivite cu stilul emanat de intregul ambient
In momentul in care o anumita piesa de mobilier sau oricare alta parte din decor nu prezinta o potrivire perfecta cu intregul ambient, acest lucru este imediat sesizat de oaspeti. O astfel de idee poate sa para una nesemnificativa, insa chiar si detalii minore la o prima vedere pot fi considerate importante de catre clienti, contribuind la experienta placuta avuta in unitatea horeca in cauza.
Cu aceste elemente in minte, alegerea inspirata a scaunelor horeca pentru exterior nu mai constituie o provocare de netrecut. De mentionat este si faptul ca pretul ar trebui sa fie ultimul criteriu de selectie, dupa cum precizeaza si specialistii de la Secan. Ideal este sa se urmareasca acel raport calitate-pret optim, precum si durabilitatea, usurinta in intretinere sau integrarea in ceea ce priveste stilul ambientului pentru alegerea scaunelor horeca potrivite.