Întâmpini dificultăți în alegerea pantalonilor perfecți? Află cum poți lua cele mai inspirate decizii în materie de pantaloni!

0
203

          Acum, poți învăța cum să alegi pantalonii în funcție de caracteristicile propriei siluete, în așa fel încât să îți pui în valoare atuurile de care dispui:
          Bărbații cu talie înaltă sunt caracterizați prin picioare mai lungi decât trunchiul. În această situație, se dorește scurtarea lungimii picioarelor din prismă vizuală, concomitent cu alungirea trunchiului, astfel încât să se creeze o proporție echilibrată a siluetei. Pentru obținerea unui astfel de efect, este recomandat să se aleagă pantaloni bărbați cu talie joasă, indiferent de stilul acestora.
          Bărbații cu talie joasă se diferențiază prin picioare mai scurte decât lungimea trunchiului. Aceasta implică necesitatea alungirii picioarelor, efect vizual ce se poate obține prin achiziționarea modelelor de pantaloni bărbați casual sau pantaloni bărbați eleganți cu talie înaltă. Tot în acest sens, indicat ar fi să renunți la pantalonii cu imprimeuri masive, deoarece nu îți vor avantaja silueta pe deplin.
          Bărbații cu șezutul turtit sunt sfătuiți să opteze pentru cumpărarea pantalonilor cu turul mai lăsat.  De asemenea, mascarea acelor imperfecțiuni, pe care în mod cert nu dorești să le evidențiezi prin ținuta aleasă, se poate realiza cu ușurință, cu ajutorul pantalonilor cu un croi drept (regular).
          Bărbații cu posteriorul proeminent se pot orienta în crearea unei ținute inspirate prin achiziționarea de pantaloni în nuanțe închise. Totodată, acestora le este recomandat să evite cumpărarea de pantaloni bărbați fie prea strâmți, fie prea largi, sau a acelor modele care prezintă pense.
          Pantalonii reprezintă una dintre elementele definitorii în cazul ținutelor bărbătești, motiv pentru care este firesc ca procesul de cumpărare să presupună și o serie de mici dificultăți. Înainte de a te aventura spre o sesiune de shopping, nu uita să faci o recapitulare a pieselor vestimentare din cadrul propriei garderobe, cu care urmează să accesorizezi pantalonii proaspăt achiziționați.
          De asemenea, încearcă să nu te ghidezi mereu după trendurile actuale. Este posibil să nu ți se potrivească întotdeauna articolele considerate la modă, motiv pentru care te sfătuim să cumperi doar acele produse care îți oferă confort deplin și care te reprezintă din punctul de vedere al stilului.
          În materie de pantaloni bărbați, indiferent de culoare, model sau croi, DOVANI este brandul la care poți apela cu încredere ori de câte ori te consideri în dificultate. Îmbinând materialele de calitate sub forma unor croiuri avantajoase tuturor tipurilor de siluetă, cu tarife accesibile oricărui buzunar, DOVANI te întâmpină și cu o colecție nouă, precum și cu un program de fidelizare ofertant.
          Nu-i așa că achiziționarea pantalonilor perfecți a devenit mai simplă? Nu ezita să te bucuri de beneficiile pe care ți le oferă DOVANI, accesând www.dovani.ro chiar acum!