reperul femeilor privind extensiile de par

0
253

In intampinarea celor care doresc sa sparga stereotipurile si sa se afirme printr-un stil care sa le reprezinte in totalitate vine Belher . Acest magazin de extensii de par si peruci – atat naturale, cat si sintetice, alaturi de accesorii diverse – este solutia salvatoare pentru cele dornice sa afiseze mereu o imagine impecabila.
Extensii de par de la BELHER pentru un look de senzatie
Numeroase calitati recomanda produsele ce se regasesc atat online pe Belher.ro, cat si in cele doua magazine fizice:
Bd. Pache Protopopescu, Nr. 6
Baneasa Shopping City, Etaj 1, Bucuresti
Mai mult decat atat, cele interesate pot vizita Beauty Bar-ul Belher pentru a beneficia de servicii de montare, coafare, tratare si intretinere pentru extensiile achizitionate de la ei.
Se regasesc in portofoliul magazinului intr-o gama complexa, incepand de la cele cu o montare simpla si rapida – extensiile de tip clip on, si pana la cele ce presupun ajutorul unui stylist cu experienta. Indiferent de preferintele clientelor, specialistii Belher se pliaza pe nevoi variate si propune produse care asigura multumirea deplina a acestora.
In functie de tipul de extensii de par natural alese, expertii ofera recomandari de produse si accesorii pentru intretinerea lor. Le gasiti in formula completa aici sau puteti cere oricand recomandarea in cadrul Beauty Bar-ului Belher.
In ceea ce priveste o alegere inspirata a extensiilor de par, aceasta trebuie sa se realizeze in functie de lungime, gramajul optim pentru a obtine volumul dorit, culoare, dar si de tipul de prindere. O sursa de inspiratie pentru romancele care doresc sa depaseasca orice asteptari o reprezinta vedetele care poarta extensii de par de la Belher. Pe site sau pe contul de Instagram al magazinului pot fi vizualizate fotografii in acest sens.
 
Orice femeie merita sansa de a avea look-ul visat, iar Belher se asigura ca sta la dispozitia tuturor cu solutia ideala.