Program Rabla pentru laptopuri si ofertele de la Goldnet Service

0
305

Valorificarea unui laptop vechi sau defect
Goldnet Service lanseaza acest tip de program, fiind un sprijin pentru cei care doresc sa beneficieze de tot ce se poate din componenta vechiului laptop. Acesta poate fi chiar si nefunctional. Conform unei evaluari la sediul firmei, vechiul laptop poate fi valorificat. In functie de gradul sau de uzura, de componentele ce pot fi folosite, de toti factorii, se va stabili un pret.
Conform binecunoscutei practici, programul Rabla implica sa lasi ceva vechi si sa achizitionezi un alt produs. Asadar, dupa valorificarea produsului vechi se decide achizitia unui laptop second hand la care se aplica reducerea conform stabilita de evaluarea produsului oferit la schimb si un bonus cadou.
Optiuni de laptopuri ce se pot achizitiona prin acest program
Goldnet Service dispune de o gama larga de laptopuri second hand. Preturile de achizitie pot varia de la 400 de lei si pana la 1200, costuri mult mai avantajoase decat ceea ce se gaseste pe piata de profil. Variantele de laptopuri includ configuratii diferite, modele, branduri si tipuri de performanta diferite. Cert este ca indiferent daca se doreste varianta unui laptop proprietate personala pentru uz zilnic sau unul care sa ruleze bine anumite programe, folosit in scop profesional, aici se vor gasi optiuni de orice fel.
Orice tip de achizitie realizata aici vine la pachet cu o garantie de 6 luni. Aceasta practic sustine faptul ca produsele sunt de calitate si perfect functionale. Ideea de second hand este de multe ori gresit asociata unor produse uzate, cu semne clare, vizibile privind gradul de utilizare anterioara. Goldnet Service isi asigura publicul interesat de calitatea a ceea ce ofera.
Avantajele programului Rabla pentru laptopuri
Orice lucru achizitonat ar trebui sa includa si un plan despre ce faceti cu cel vechi ce are nevoie de inlocuire. Atunci cand nefunctional fiind si pare ca nu are valoare, Goldnet Service demonstreaza contrariul. Iata si primul avantaj al acestui tip de program, ce aduce sansa de a valorifica tot ce se poate dintr-un vechi laptop, chiar daca este nefunctional.
Un alt avantaj major se refera la aspectul financiar. Achizitia unui laptop second hand este mai rentabila, dublata de bonusul oferit in cadrul programului Rabla. In total, se poate obtine un pret mai mic cu pana la 40%.
Produsele se bucura de garantie, ce se poate extinde pana la 3 ani (conform unui plan tarifar regasit in cadrul paginii). La toate aceste avantaje se adauga desigur si experienta completa a utilizatorilor, ce au parte de asistenta tehnica, de un cadou la achizitie si un termen de 10 zile pentru a proba laptopul dorit.
Pentru cei interesati de acest program si de avantajele acestuia, vezi aici toate ofertele de laptopuri second hand de la Goldnet Service.