Plase insecte- sigure si eficiente in perioada de primavara-vara

0
256

Practicam cel mai mic pret de pe piata si ne bucuram de aprecierea si increderea tuturor clientilor care au apelat de-a lungul timpului la noi. Suntem preocupati sa protejam bugetul clientilor si in acelasi timp sa le oferim produse durabile si net calitative. Accesati site-ul www.repartermopan.ro si plasati rapid o comanda online pentru a va bucura de un plus de confort oferit de produsele noastre.
Plasele antiinsecte fixe si cu balamale pot fi folosite la ferestre si usi in timp ce plasele tip rulou se potrivesc doar la ferestre. Solicitand ajutorul nostru beneficiati de consultanta gratuita pentru alegerea modelului cel mai potrivit fiecarei situatii.
 Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile care ne-au ajutat sa ne facem remarcati pe piata de profil, inca de la putin timp de la aparitie. Ceea ce face ca afacerea noastra sa fie una de succes este oferta de produse calitative la preturi competitive si livrarea in cele mai bune conditii la domiciliul clientilor.
Plase insecte- modele si culori diverse
Prin oferta de plase insecte practice si moderne am reusit sa patrundem rapid pe piata, ajungand in scurt timp in topul preferintelor clientilor nostri. Cu fiecare zi care trece, comenzile cresc simtitor iar firma noastra se dezvolta armonios, datorita faptului ca este considerata un real sprijin pentru toti cei care pun accent pe calitate.
 Plasele tip rulou sunt cele mai moderne fiind prevazute cu o caseta pentru protectie unde se strange plasa si se pastreaza pe timpul iernii. Aceasta are si un rol estetic pentru ca ofera un plus de eleganta produsului in sine. Caseta plasei antiinsecte este fabricata din aluminiu si se afla in exteriorul ferestrei.
Are o rezistenta marita fiind confectionata din fibra de carbon si este prevazuta cu ochiuri foarte fine care impiedica patrunderea in interior a insectelor deranjante. Pot fi fabricate pe orice dimensiune iar in partea inferioara, sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Actionarea plasei se face cu ajutorul unui snur rulandu-se usor in sus si in jos. De retinut faptul ca acesta este singurul tip de plase care poate fi montat la rulouri.
Plase insecte- beneficii nenumarate
Orice model de plase insecte ati alege de la noi, va asiguram de faptul ca va protejeaza foarte bine in perioada sezonului cald si sunt deosebit de rezistente la intemperii si uzura, avand o viata indelungata.
Se pot realiza pe orice dimensiuni impuse in functie de necesitatile clientilor, se actioneaza usor si au o versatilitate foarte mare. Acestea va protejeaza in mod eficient si va aduc confortul mult dorit.