Enzo Bertini, multi-brand shoestore, se deschide în 7 Martie și în Oradea

0
409

Din data de 7 martie 2019, orădenii se pot bucura de cele mai cunoscute branduri într-o atmosferă prietenoasă în incinta Lotus Center Oradea.
Brandurile pe care le poți achiziționa în exlusivitate de la Enzo Bertini sunt Premiata, Voile Blanche, DKNY, Steve Madden, Mario Valentino, Pepe Jeans, Roberto Cavalli, Hogan, Enzo Bertini, Polo by Ralph Lauren, Replay, Wrangler, CK Calvin Klein, Guess, Piere Cardin, Napapijri, Gant și Karl Lagerfeld.
În România, din punct de vedere al magazinelor de high fashion sau multi-brandurilor, piața este în formare și lasă loc unor noi magazine care să ofere clienților produse din categoria superioară.
Enzo Bertini își propune să încalțe toți orădenii care își doresc produse premium, deoarece nu există magazine de profil în oraș sau în vecinătate.
Un stil nou de produs pe care îl propun brandurile, este desigur, pantoful cu talpa supra-dimensionată, pe care ajungem să îl adoptăm în garderoba noastră și să ne îndrăgostim de el. Tot între noutăți se situează și animal-printurile sau materialele deosebite. Calitatea înaltă a produselor și confortul ridicat te vor face să le îndrăgești din prima clipă.
Varietatea de produse oferite de Enzo Bertini este remarcabilă. Aici poți găsi de la articole casual tip sneakers, la pantofi eleganți tot ceea ce ți-ai putea dori. Poți ieși din anominat cu look-uri îndrăznețe și  produse excusiviste care să impresioneze prin aspect si design.
Pe scurt, Enzo Bertini este un loc în oraș care are de oferit mai mult decât “să vezi, și să fii văzut”!