Pensule profesionale pentru o manichiura ireprosabila

0
251

NoliaShop.com vine in intampinarea celor interesate sa faca o investitie in calitate cu recomandari si solutii in acest sens. Categoria dedicata pensulelor pentru unghii vizeaza modele diverse, importante in procesul de realizare a manichiurii, respectiv a pedichiurii, ce vor aduce o contributie insemnata in rezultate, eficientizand astfel munca manichiuristei.
De altfel, pe site-ul https://noliashop.com/ se regaseste si o gama variata de aparatura si echipamente pentru saloanele profesionale, produse cosmetice, accesorii si consumabile. Fiecare se poate orienta dupa cele necesare, disponibile la costuri rezonabile.
Pensulele potrivite si intrebuintarea lor optima
Pentru ca reusita manichiurii depinde in mare parte si de pensulele utilizate, alegerea lor trebuie realizata responsabil. Calitatea materialelor din care sunt realizate, precum si scopul in care au fost concepute sunt doi factori importanti de avut in vedere.
Spre exemplu, materialul ideal pentru pensula propriu zisa este plasticul lacuit. Referitor la perii acesteia, solutiile pot varia. Este important sa fie deschisa precum un evantai, respectiv ca unghiul la care este taiata fiecare pensula in parte sa fie unul precis.
Manichiura cu gel UV si pensulele potrivite
Se vor folosi pensule pentru unghii cu gel UV care au la baza o combinatie optima de par sintetic si par natural, respectiv care sunt doar din fibre sintetice, cu conditia ca pastrarea lor sa se realizeaze intr-un loc fara lumina si totodata fara umiditate.
Desigur, pentru a reutiliza pensulele, este necesar ca acestea sa fie curatate, de preferat dupa fiecare folosire. Specialistii NoliaShop recomanda produsele special concepute in acest sens, care asigura integritatea fibrelor. Exista pensule diverse pentru aplicarea fiecarui produs – a lacului, a particulelor diverse.
Manichiura cu acril si pensulele recomandate
Manichiura realizata cu produse acrilice este mai pretentioasa in ceea ce priveste firele pensulelor utilizate. In acest caz, ideale sunt cele din par natural si nu de orice fel, ci care prezinta o calitate inalta. Pentru reusita manichiurii, se vor folosi pensule in dimensiuni diverse, dupa necesitate.
Cele cu o lungime a manerului mai mare sunt dedicate profesionistelor, celor care au experienta si dibacie in utilizarea lor. Cand mana de lucru nu este tocmai una usoara – dupa cum se considera eficienta cu care sunt utilizate pensulele, recomandate sunt cele cu coada mai  mica.
Indiferent de necesitate, solutiile propuse de magazinul online mentionat se pliaza pe preferinte diverse, vizand o durabilitate sporita, mai ales cand se respecta pasii privind ingrijirea lor, solutiile aplicate si depozitarea.