Panourile solare cu tuburi vidate, surse de incalzire profitabile

0
247

Din randul acestora, panourile solare termice sunt o categorie care a castigat un numar extins de adepti in ultima vreme. Sunt ideale pentru a asigura pana la 80% din necesarul zilnic de apa menajera pe timp de iarna si valoarea totala pe timp de vara.
Modelele cu tuburi vidate sunt un interes crescut astazi, fiind sisteme de captare a energiei solare care vin alaturi de o serie de beneficii. Sunt adaptate conform cu cererea crescuta a publicului privind utilizarea energiei solare, reprezentand tehnologii moderne, ce prezinta o rata excelenta de amortizare a investitiei.
Panourile solare cu tuburi vidate Heat Pipe se evidentiaza prin particularitatile ce le prezinta, precum si eficienta lor. Sunt disponibile si in cadrul magazinului online Shop Einstal, in modele variate, respectiv in mai multe dimensiuni. Iata care sunt cateva avantaje insemnate ale acestora.
Tehnologie performanta privind transferul de caldura
Prin raportare la celelalte modele de panouri cu tuburi vidate, varianta Heat Pipe detine o tehnologie de transfer a caldurii deosebit de eficienta. In cazul lor apa traverseaza tubul de cupru din interiorul celui de sticla. Transferul de caldura este mijlocit cu ajutorul unei cantitati reduse de agent termic lichid.
Avantajul tevilor Heat Pipe este ca realizeaza o miscare continua, in conditiile in care exista lumina solara.
Capteaza mai eficient energia solara
Sunt renumite pentru succesul cu care capteaza energia solara. Datorita vidului din interior si stratului de sticla borosilicata, randamentul oferit de panourile solare cu tuburi vidate Heat Pipe este unul inalt.
Asigura incalzirea eficienta a apei
Se poate folosi cu succes atat pentru a incalzi apa calda menajera, cat si pentru a aduce un aport insemnat privind incalzirea prin calorifere si pardoseala, respectiv a apei din piscina.
In functie de numarul de consumatori, fiecare se poate orienta in cadrul site-ului Shop-einstal.ro pentru a alege panourile adecvate pentru spatiul dorit. Prin raportare la specificatiile tehnice si caracteristicile produselor, identificarea celor potrivite va fi mai simpla de realizat.
Costurile de altfel sunt un factor care va influenta o astfel de decizie. Este foarte important ca inainte de toate sa se tina cont de brandul producator, de calitatea sistemului, precum si de functiile indeplinite, de tehnologia pe care o inglobeaza pentru a determina daca pretul corespunde cu acestea.
Pentru ca reprezinta o investitie insemnata, care se amortizeaza in timp, e necesar ca achizitia sa fie realizata sub indrumarea unui specialist. Cei care necesita asistenta din partea unui reprezentant al magazinului pot contacta expertii Shop Einstal pentru a primi recomandarile potrivite. Pe shop-einstal.ro pot fi vizualizate modelele disponibile.