O piele ingrijita – reflectia sanatatii interioare

0
210

La mare cautare se regasesc produsele cosmetice din plante si uleiuri naturale. Articolele de ingrijire care se orienteaza catre substante chimice pot afecta stratul pielii prin producerea iritatiilor.
Este adevarat faptul ca nu doar produsele naturale cu care intra pielea in contact sunt importante. Exercitiile zilnice, prin urmare stilul de viata activ, dar si o alimentatie sanatoasa pot determina un echilibru interior ce se reflecta printr-o piele ce radiaza sanatate. Un punct de reper pentru produse 100% naturale romanesti este magazinul Nympheum.
Plantele fac parte din natura, deci prin urmare au in componenta substante benefice organismului nostru, fiind bazate pe proprietati organice asemanatoare.
Pentru o ingrijire corespunzatoare si care nu produce efecte nocive asupra pielii, dar si a organismului, ne putem orienta catre produse romanesti 100% naturale Nympheum. Fiind romanesti, acestea nu prezinta costuri suplimentare de import si in acelasi timp pot fi livrate in timp util.
De ce si cum sa ne ingrijim mainile?
Mainile sunt expuse cel mai des factorilor nocivi ai mediului inconjurator, deoarece sunt partile corpului utilizate in mod frecvent. Factorii meteorologigi de tipul schimbarilor de temperatura, vantul puternic si uscat sau spalarea pe maini pot conduce la deshidratarea pielii, prin urmare se reflecta aspectul de imbatranire.
Pentru a depasi aspectul pielii uscate, specialistii in frumusete recomanda crema hidratanta de maini . Dar acest aspect vine la pachet cu intrebarea „ Ce crema este indicata pentru tipul meu de piele?”. Ideea de baza consta in faptul ca produsele naturale, datorita lipsei de substante chimice, nu produc efecte negative. Astfel, pe nympheum.ro se poate regasi o crema hidratanta de maini cu macadamia si vitamina E.
Uleiul extras din nucile de macadamia prezinta numeroase proprietati de hranire a pielii, mai mult decat atat, acesta actioneaza in profunzimea stratului de piele.
Efectul antioxidant este un alt reper spre care se orienteaza produsele cosmetice, deoarece lupta impotriva radicalilor liberi si astfel reduce imbatranirea prematura a pielii. O crema hidratanta de maini cu ulei de macadamia hidrateaza, dar in acelasi timp nu reda aspectul de piele grasa, aceasta se absoarbe rapid in piele lasand doar avantajul catifelarii si hidratarii.
Efectul vitaminei E asupra pielii este de reparare a tesutului conjuctiv, de aceea se utilizeaza si pentru vindecarea arsurilor sau taieturilor.
Fata si mainile sunt primele parti care se fac remarcate la prima vedere, de aceea aspectul necesita ingrijire pe masura. Pentru partea feminina cel putin, unghiile pot fi ca o carte de vizita.
Intervenirea asupra unghiilor cu diferite oje si lacuri, sau producerea diverselor tehnici de manichiura pot slabi stratul unghiei in timp, de aceea o crema hidratanta de maini, poate fi benefica si in hranirea unghiilor, fapt ce reda aspectul sanatos de manichiura ingrijita.
Ingrijirea pielii, in special a mainilor poate fi destul de importanta, deoarece este partea corpului cea mai expusa la factorii de mediu si astfel se poate ajunge la un aspect ce reda ani in plus varstei fara sa fie cazul. Magazinul specificat dispune de o gama variata de produse la preturi echilibrate, iar in acest sens poti sa vezi aici ofertele Nympheum.