Nolia Shop dispune de o categorie de consumabile, de interes pentru orice stilist protezist de unghii

0
310

Exista diferite marimi si forme ale pensulelor, astfel incat in functie de pictura dorita si de modelul ales sa poata fi realizata manichiura. In nail art unghii exista atat de multe variante de picturi ce se pot crea, dar la baza stau produsele profesionale ce permit aplicarea a ceea ce se doreste.
Alegerea pensulelor
Nolia Shop respecta acelasi principiu si cand vine vorba de categoria de consumabile si anume diversifica insa nu atat de mult incat sa aduca confuzie. Conteaza nu cantitatea de variante, cat calitatea lor. Testate, pensulele sunt puse la dispozitie in functie de scop, cu specificatiile aferente. In cadrul paginii noliashop.ro cele interesate regasesc pensule pentru a realiza stilul French de manichiura si pedichiura, pensule pentru pictura, cele rotunde de asemenea.
Pentru o alegere corecta trebuie sa existe o buna informare. Asadar trebuie spus despre pensulele rotunde ca sunt dedicate trasarilor de linii fine. Este asadar una dintre pensulele populare, adesea folosite in nail art. Grosimea acestui tip de pensula creste pe masura ce modelul este tot mai complex si liniile trasate trebuie sa fie mai pline si mai groase.
In cazul celor plate acestea sunt utilizate la tehnici one-stroke, adica tehnica one-move, cunoscuta adesea si sub denumirea de pictura chinezeasca. Aceasta implica realizarea de modele dintr-o miscare, combinand tonuri de culoare amestecate in degrade. Sunt pensule necesare de asemenea la la trasarea de linii groase, la modele de tip zig zag.
Recomandari
Nolia Shop este un real sprijin pentru cele care doresc sa perfectioneze tehnicile si sa aplice cunostintele in realizarea de manichiura si pedichiuri impresionante. Asadar pe langa produsele de tip geluri si accesorii, clasa de consumabile este de mare interes. La capitolul pensule exista optiuni ce permit realizarea de picturi si modele diverse. Acestea au specificatii de utilizare, de la cele pentru picturi 3D la pensule cu ajutorul carora se vor crea modele ombre, french etc.
Pentru ca pe termen lung astfel de produse sa reziste este recomandata si o disciplina in utilizare. Asadar, pensulele vor fi igienizate corespunzator dupa fiecare utilizare. Reziduurile de vopsea ramase pot afecta calitatea pensulei. Depozitarea conteaza de asemenea, astfel incat varful sa fie drept. Nu degeaba astfel de pensule dispun si de capac de protectie.
Este de preferat sa nu fie amestecate culorile pe paleta cu o pensula nepotrivita. De asemenea, nu se va folosi o singura pensula pentru aplicarea oricarui tip de produs, de la vopsea acrilică la acuarela sau gel.